Top 20 cele mai așteptate anime-uri ale sezonului de primăvară 2024

Scris pe 06 Apr 2024 12:44, de bing021

 

Salut! Iată lista cu cele mai așteptate anime-uri din sezonul de primăvară 2024.

  

20.Sand Land: The Series

 

 

Studio: Sunrise (Code Geass: Hangyaku no Lelouch, Gintama, Cowboy Bebop) Anima (Cat Shit One, .hack//The Movie: Sekai no Mukou ni) Kamikaze Douga (Star Wars: Visions,Ninja Batman);

Sursă: Manga;

Genuri: Acţiune, Aventură, Fantezie, Supernatural;

Data: 20 martie;

Descriere: În viitorul îndepărtat, Pământul a fost distrus de război iar apa e acum o resursă limitată controlată de un rege avar, șeriful Rao. Aflat în căutarea unui lac, cere ajutorul regelui demonilor... și se alege cu fiul lui, Beelzebub, și asistentul său, Thief. Împreună, echipa ciudată pleacă într-o aventură în deșert, înfruntându-se cu dragoni, bandiți, și chiar cu armata regelui!

 

19.Bartender: Kami no Glass

 

 

Studio: Liber (Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryou Joshi);

Sursă: Manga;

Genuri: Dramă, Gastronomie, Personaje adulte, Loc de muncă;

Data: 4 Aprilie;

Descriere: Pe străzile din cartierul Ginza, departe de privirile oamenilor, se află Sala Raiului, un bar singuratic de care se ocupă Ryuu Sasakura, barmanul-minune despre care se spune că amestecă cele mai incredibile cocktailuri pe care le-a gustat cineva vreodată. Cu toate acestea, nu oricine poate găsi Sala Raiului; mai degrabă, Sala Raiului trebuie să te găsească pe tine. Clienți din diferite medii, fiecare afectat de propriile necazuri, ajung în acest bar. Cu toate acestea, Ryuu știe întotdeauna cocktailul ideal pentru a consola și ghida fiecare suflet tulburat.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

18.Tensei Kizoku, Kantei Skill de Nariagaru

 

 

Studio: studio MOTHER (Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou 2nd Season, Fuufu Ijou, Koibito Miman.);

Sursă: Roman;

Genuri:  Aventură, Fantezie, Isekai, Reîncarnare;

Data: 7 Aprilie;

Descriere: Un salariat obișnuit moare într-o zi și se reîncarnează ca Ars Louvent, fiul unui nobil. Deși nu posedă un talent aparte în lupta cu sabia și nu e nici priceput în ale magiei, Ars are o abilitate nemaiîntâlnită: Analiza. Cu această abilitate, Ars poate determina forța, potențialul și talentele unei persoane. Abilitatea sa se dovedește a fi foarte utilă având în vedere situația țării în care trăiește: cu un guvern corupt și multe revolte, Ars își dă seama că trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău și să adune oameni talentați în jurul lui.

 

17.Dekisokonai to Yobareta Motoeiyuu wa Jikka kara Tsuihou sareta node Sukikatte ni Ikiru Koto ni Shita

 

 

Studio: Studio Deen (Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!,Fate/stay night, Higurashi no Naku Koro ni) Marvy Jack (Ookami to Koushinryou II, Nanatsu no Taizai: Ensa no Edinburgh, Onmyouji)

Sursă: Roman;

Genuri: Acțiune, Aventură, Fantezie;

Data: 2 Aprilie;

Descriere: Un băiat pe nume Allen nu a reușit să primească binecuvântarea Domnului și din acest motiv a fost considerat un eșec. Dar dacă de fapt în spatele aparențelor se ascunde un fost erou cu amintirile și puterile din viața anterioară încă vii? Expulzat din familia unui duce, Allen se bucură de ocazie pentru a porni într-o călătorie în care să-și arate spiritul liber, însă... întâmpină o încercare de asasinat din partea unei foste logodnice?!

 

16.Wind Breaker

 

 

Studio: Cloverworks ( Yakusoku no Neverland, Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai, Darling in the FranXX)

Sursă: Manga;

Genuri: Acțiune, Școală, Delicvenți;

Data: 5 Aprilie;

Descriere: Haruka Sakura e interesat doar de cei mai puternici dintre cei mai puternici. Tocmai a început liceul Furin, un liceu de degenerați cunoscuți pentru puterea lor în luptă. Ei își folosesc puterea pentru a-și proteja orașul de cei rău-intenționați. Dar Haruka nu-i interesat să fie un erou sau să facă parte din vreo echipă. El vrea doar să lupte și să ajungă în vârf!

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

15.The New Gate

 

 

Studio: Yokohama Animation Lab (Hametsu no Oukoku, Miru Tights, Getsuyoubi no Tawawa 2, Majo to Yajuu) Cloud Hearts (Hyouken no Majutsushi ga Sekai wo Suberu, Seija Musou: Salaryman, Isekai de Ikinokoru Tame ni Ayumu Michi);

Sursă: Roman;

Genuri: Acțiune, Aventură, Fantezie, Isekai;

Data: 14 Aprilie;

Descriere:  „The New Gate” e un joc online pe viață și pe moarte foarte popular. Shin, un jucător veteran, crede că va putea elibera pe toată lumea din joc după ce a ucis ultimul monstru. Deodată, e orbit de o lumină puternică, după care se trezește în lumea jocului, 500 de ani mai târziu!

 

14.Re:Monster

 

 

Studio: Studio Deen (Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!,Fate/stay night, Higurashi no Naku Koro ni)

Sursă: Roman;

Genuri: Acțiune, Aventură, Fantezie, Isekai, Reîncarnare;

Data: 2 Aprilie;

Descriere: Tomokui Kanata s-a reîncarnat în cel mai slab spiriduș, pe nume Goburou, după ce a suferit o moarte nefericită. Cu toate acestea, Goburou și-a păstrat amintirile vieții anterioare, are parte de o evoluție neobișnuită, și a devenit suficient de puternic pentru a-și mări atributele din alimentație.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

13. Maou no Ore ga Dorei Elf wo Yome ni Shitanda ga, Dou Medereba Ii?

 

 

Studio: Brain's Base (Durarara!!, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru., Tonari no Kaibutsu-kun)

Sursă: Roman;

Genuri: Acțiune, Fantezie, Romantic;

Data: 5 Aprilie

Descriere: Când vrăjitorul Zagan decide să participe la o licitație de vânzare a bunurilor arhidemonului Marchosias acum mort, el se așteaptă să găsească obiecte de o putere nespusă. Ceea ce găsește în schimb este un elf sclav cu părul alb pe nume Nephilia și își cheltuiește imediat toți banii pentru a o cumpăra, spre nedumerirea celor din jur. Cu toate acestea, motivul secret din spatele investiției lui Zagan a fost că el se îndrăgostise de fapt de ea la prima vedere. Din păcate, Zagan are o problemă: este inept social și nu are idee cum să-și exprime adevăratele sentimente, ceea ce duce la multe neînțelegeri între el și noul său însoțitor. Dar treptat cei doi încep să se înțeleagă, iar dragostea începe să înflorească.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

12.Vampire Dormitory

 

 

Studio: Studio Blanc. (Boku no Kanojo ga Majimesugiru Sho-bitch na Ken, Uramichi Oniisan, Saikyou Onmyouji no Isekai Tenseiki );

Sursă: Manga;

Genuri: Romantic, Supernatural, Vampiri, Travestire, Shoujo;

Data: 7 Aprilie;

Descriere: Mito Yamamoto e un bărbat așa frumos încât femeile mereu dau năvala în restaurantul unde lucrează. După ce e concediat și ajunge la o cafenea, se taie la mână, iar Ruka Saotome, zicând că-i va îngriji rana, îi linge sângele. 

Mai târziu, Ruka îi explică cum sângele unui bărbat are gust oribil, iar cel al unuia neiubit e și mai groaznic. Neputând să bea sânge de la femei, decide să-l țină pe Mito în căminul său pentru, dar ce se va întâmpla când se va afla că Mito e de fapt fată?!

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

11.Mahouka Koukou no Rettousei 3rd Season

 

 

Studio: 8bit (Blue Lock, IS: Infinite Stratos, Grisaia no Kajitsu);

Sursă: Roman;

Genuri: Acţiune, Fantezie, Romantic, Sci-Fi, Școală;

Data: 5 Aprilie;

Descriere:  Sezonul 3 al seriei Mahouka Koukou no Rettousei.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

10. Kaijuu 8-gou

 

 

Studio: Production I.G (Haikyuu!!, Psycho-Pass, Guilty Crown);

Sursă: Manga;

Genuri: Acțiune, Sci-Fi, Militar, Shounen;

Data: 13 Aprilie;

Descriere: Populația Japoniei este atacată regulat de monștri numiți kaiju, astfel a fost creată Forța de Apărare care are rolul de a-i ucide. După ce în copilărie orașul lor a fost distrus, Kafka Hibino și Mina Ashiro și-au jurat să devină membri ai Foței de Apărare. Însă, lucrurile iau o întorsătură bruscă atunci când Kafka devine el însuși un kaiju! Ulterior primește denumirea de „Kaiju nr. 8” și datorită puterilor lui incredibile este considerat cel mai puternic kaiju.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

9.Kuroshitsuji: Kishuku Gakkou-hen

 

 

Studio: Cloverworks ( Yakusoku no Neverland, Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai, Darling in the FranXX);

Sursă: Manga;

Genuri: Acțiune, Fantezie, Mister, Istoric, Mitologie, Shounen;

Data: 13 Aprilie;

Descriere: Un nou sezon sezon al seriei Kuroshitsuji.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

8.Lv2 kara Cheat datta Motoyuusha Kouho no Mattari Isekai Life

 

 

Studio: J.C.Staff (Toradora!, Shokugeki no Souma, One Punch Man 2nd Season);

Sursă: Roman;

Genuri: Aventură, Fantezie, Romantic;

Data: 8 Aprilie;

Descriere: Regatul Magic din Klyrode cheamă sute de eroi din alte lumi în fiecare an pentru a lupta în războiul lor împotriva Întunericului și a armatei sale de demoni puternici. Banaza este unul dintre acei eroi, chemat din Capitala Regală Paluma, dar ceva nu este în regulă... Banaza este doar un negustor obișnuit. Nu are magie, nici abilitate de luptă, iar statisticile lui sunt abisale. Mai rău, o întâmplare îl lasă în imposibilitatea de a se întoarce acasă! Respins ca un erou și blocat într-o altă lume, abandonat în cele mai îndepărtate părți ale regatului de un rege crud, soarta lui Banaza pare destul de sumbră. Dar ce se va întâmpla odată ce candidatul erou eșuat va obține super-puteri de nivelul doi?

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

7.Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 3

 

 

Studio: Drive (Fumetsu no Anata S2, Fate/Grand Order, Vlad Love);

Sursă: Roman;

Genuri: Comedie, Fantezie;

Data: 6 Aprilie;

Descriere: Sezonul 3 al seriei Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

6.Date A Live V

 

 

Studio: Geek Toys (Plunderer, Kawaikereba Hentai demo Suki ni Natte Kuremasu ka?, Dead Mount Death Play);

Sursă: Roman;

Genuri: Aventură, Fantezie, Harem, Romantic, Science-Fiction, Şcoală;

Data: 10 Aprilie;

Descriere: Al cincelea sezon al seriei Date A Live.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

5. Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e Kayou II Part 2

 

 

Studio: SILVER LINK. (Rakudai Kishi no Cavalry, Kokoro Connect, Masamune-kun no Revenge );

Sursă: Roman;

Genuri: Acțiune, Fantezie, Școală;

Data: 12 Aprilie;

Descriere: Partea a doua din Maou Gakuin no Futekigousha II.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

4.Tensei shitara Slime Datta Ken 3rd Season

 

 

Studio: 8bit (Blue Lock, IS: Infinite Stratos, Grisaia no Kajitsu);

Sursă: Manga;

Genuri: Acţiune, Aventură, Comedie, Fantezie, Isekai, Reîncarnare, Shounen;

Data: 5 Aprilie;

Descriere:  Sezonul 3 al seriei Tensei shitara Slime Datta Ken.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

 

3.Mushoku Tensei II: Isekai Ittara Honki Dasu Part 2

 

 

Studio: Studio Bind ( Mushoku Tensei, Oniichan wa Oshimai!);

Sursă: Roman;

Genuri: Dramă, Fantezie, Ecchi, Isekai, Reîncarnare;

Data: 8 Aprilie;

Descriere: Partea a doua din Mushoku Tensei II: Isekai Ittara Honki Dasu.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

2.Boku no Hero Academia 7th Season

 

 

Studio: Bones (Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Boku no Hero Academia, Noragami);

Sursă: Manga;

Genuri: Acţiune, Şcoală, Shounen, Superputeri;

Data: 4 mai;

Descriere: Sezonul 7 al seriei Boku no Hero Academia.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

1.Kimetsu no Yaiba: Hashira Geiko-hen

 

 

Studio: ufotable (Kimetsu no Yaiba, Fate/Zero, God Eater)

Sursă: Manga;

Genuri: Acţiune, Shounen, Supranatural;

Data: 12 mai;

Descriere: Sezonul 4 al seriei Kimetsu no Yaiba.

 

ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE! 

 

Sursa: strawpoll.com
- Postat de @
Distribuie articol: