Top 10 cele mai așteptate continuări din sezonul de toamnă 2018!

Scris pe 29 Sep 2018 19:16, de Caciulacdlac
Salut! Pentru sezonul acesta am decis să împart seriile acestui sezon în 2 liste separate: continuări și anime-uri noi. Lista cu cele noi va apărea mai târziu (sper). Așadar, iată cele mai așteptate 10 continuări din sezonul de toamnă 2018, în ordinea crescătoare a popularității (conform MAL):

10. Gakuen Basara

Studio: Brain's Base
Sursa: Joc Video
Genuri: Acțiune, Comedie, Școală
Data lansării: 5 octombrie
Descriere: Spin-off al seriei Sengoku Basara. O reimaginare a eroilor epocii statelor beligerante ale Japoniei din cunoscuta serie de jocuri video ca rivali din cadrul unui liceu modern. Date Masamune și Sanada Yukimura se luptă pentru a-l înlocui pe Toyotomi Hideyoshi în funcția de președinte al consiliului elevilor.
TL;DR: Niște eroi războinici, colegi de liceu.

9. Gyakuten Saiban: Sono "Shinjitsu", Igi Ari! Season 2 (Phoenix Wright: Ace Attorney sezonul 2)

Studio: CloverWorks
Sursa: Joc Video
Genuri: Comedie, Dramă, Mister, Poliție
Data lansării: 6 octombrie
Descriere: Continuarea adaptării anime a seriei de jocuri video Ace Attorney, începând de la al treilea joc. De când era mic, visul lui Phoenix Wright a fost să devină un avocat al apărării, să-i protejeze pe cei inocenți și neajutorați. Însă, când tânărul avocat e pe cale să-și înceapă primul lui caz, sub îndrumarea mentorului său Mia Fey, acesta realizează că sala de judecată este un câmp de luptă. În aceste procese rapide, Phoenix este obligat să gândească ăn afara cutiei și să descopere adevărul crimelor petrecute pentru a demonstra inocența clienților săi.
TL;DR: https://www.youtube.com/embed/sj7DUuIiWF0

8. Senran Kagura: Shinovi Master - Tokyo Youma-hen

Studio: TNK
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune, Comedie, Ecchi, Școală
Data lansării: 13 octombrie
Descriere: Sezonul 2 al seriei Senran Kagura. Academia Hanzo este o școală prestigioasă cu un secret puțin cunoscut. În cadrul acesteia se desfășoară cursuri speciale de shinobi; mulți absolvenți de aici au ajuns să lucreze pentru shogun, pentru a-i satisface nevoile politice sau militare. Astăzi tradiția continuă cu cinci fete învățăcele cu diverse personalități. Acestea își încep antrenamentele și pe parcurs întâlnesc un grup serios de shinobi, care își doresc să demonstreze că sunt superiori fetelor de la Academia Hanzo.
TL;DR: Niște fete care se luptă și inevitabil ajung să se dezbrace.

7. Golden Kamuy Sezonul 2

Studio: Geno
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune, Aventură, Istoric, Seinen
Data lansării: 8 octombrie
Descriere: Al doilea sezon al seriei Golden Kamuy. În Hokkaido, în nordul extrem al Japoniei, Sugimoto a supraviețuit războiului Ruso-Japonez din era Meiji. Poreclit „Sugimoto nemuritorul” în timpul acelui război, acum așteaptă bogățiile promise de goana după aur în speranța de a salva nevasta văduvită a unui camarad decedat. În timpul căutării aurului, el găsește indicii despre o rezervă ascunsă de aur de la niște criminali corupți. Alături de o fată Ainu care i-a salvat viața de la asprul climat al nordului, se aventurează într-o cursă împotriva criminalilor pentru a găsi rezerva ascunsă.
TL;DR: Un veteran de război caută aur în nordul Japoniei.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

6. FLCL Alternative

Studiouri: NUT, Production I.G, REVOROOT
Număr de episoade: 6
Sursa: Original
Genuri: Acțiune, Comedie, Demență, Mecha, Parodie, Sci-fi
Data lansării: 7 septembrie
Descriere: Al treilea sezon al seriei FLCL. Seria are în centru aventurile Kanei, în vârstă de 17 ani, o elevă de liceu care își petrece zilele alături de cele mai bune prietene ale sale, Mossan, Hijiri și Pets. Viețile lor sunt obișnuite până în momentul în care un Mecha aterizează din cer, alături de o femeie ciudată pe nume Haruko.
TL;DR: Nebunie totală, partea a treia.
ACEASTĂ SERIE SE TRADUCE PE ANIMEKAGE!

5. JoJo no Kimyou na Bouken: Ougon no Kaze (Bizarele aventuri ale lui Jojo: Vântul auriu)

Studio: David Production
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune, Aventură, Shounen
Data lansării: 6 octombrie
Descriere: A 5-a parte a seriei Jojo. Acțiunea se petrece în Napoli, anul 2001. Giorno Giovanna este un escroc cu un vis: să devină un „Gang-Star”. Nefiind un hoț obișnuit, Giorno este descendent al remarcabilei familii Joestar, și posedă un Stand pe nume Gold Experience. Visul său începe să devină realitate când îl întâlnește pe Bruno Buccellati, un gangster din banda Passione, fiind de asemenea un utilizator de Stand. Realizând că doresc același lucru, amândoi fiind împotriva practicilor violente ale bandei, Giorno îi dezvăluie lui Bruno obiectivul său: cu ajutorul acestuia, să reformeze Passione și să-l înlocuiască pe liderul acesteia.
Așadar, Giorno devine un membru Passione și este repartizat în grupa lui Bruno, însă descoperă că nu este o bandă obișnuită; printre membri săi se află mulți utilizatori de Stand. Confruntându-se cu membri ai bandei din alte grupe, cu diferite grade de loialitate, obiectivul său devine din ce în ce mai greu de realizat. Giorno încearcă să crească în grad și să se apropie cât mai mult de lider, un bărbat cât se poate de misterios.
TL;DR: Niște gangsteri buni care se bat cu gangsteri răi, folosind roboți.

4. Toaru Majutsu no Index III (Un anumit Index magic III)

Studio: J.C.Staff
Sursa: Light novel
Genuri: Acțiune, Magie, Sci-fi, Super puteri
Data lansării: 5 octombrie
Descriere: Al treilea sezon al seriei Toaru Majutsu no Index. Acțiunea se petrece într-un oraș în care nu doar că există studenți cu puteri supraumane, ci și în care magia este reală. Mâna dreaptă a lui Kamijyo Touma, Imagine Breaker, neagă toată magia, puterile psihice sau divine, dar și propriul său noroc. Într-o zi, acesta găsește o tânără fată agățată de balustrada balconului său. Ea se dovedește a fi o călugăriță a Bisericii Angliei, iar în mintea ei a fost implantat Index Librorum Prohibitorum - toate textele magice pe care Biserica le-a scos din circulație.
TL;DR: Un băiat cu o mână dreaptă cam ciudată și o călugăriță cu puteri magice.

3. Tokyo Ghoul:re Sezonul 2

Studio: Pierrot
Număr de episoade: 12
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune, Dramă, Horror, Mister, Psihologic, Seinen, Supranatural
Data lansării: 9 octombrie
Descriere: Al doilea sezon din Tokyo Ghoul:re. Au trecut doi ani de la razia celor din CCG la Anteiku. Deși atmosfera din Tokyo s-a schimbat drastic datorită influenței în creștere a celor din CCG, ghoulii continuă să fie o problemă din moment ce au început sa fie mai atenți, în special cei din organizația teroristă Arborele Aogiri, care sunt conștienți de amenințarea în creștere a celor din CCG pentru existența lor. Crearea unei echipe speciale, cunoscută și sub numele de Quinx Squad, le pot da celor din CCG impulsul de care au nevoie pentru a extermina locuitorii nedoriți din Tokyo. Ca oamenii care au suferit intervenții chirurgicale pentru a-și putea folosi abilitățile de ghoul, participa la operațiuni de eradicare a creaturilor periculoase. Liderul grupului, Haise Sasaki, e jumatate ghoul, jumatate om, care a fost antrenat de renumitul investigator de clasă specială, Kishou Arima. Totuși, tânărul acesta e mai mult decât ceea ce pare, de vreme ce amintiri necunoscute îi trec prin minte, aducându-i încet aminte de persoana care obișnuia să fie.
TL;DR: UNDE ESTE KANEKI?!? ÎL VREAU PE KANEKI!!!
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

2. Fairy Tail 2018

Studiouri: A-1 Pictures, Bridge
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune, Aventură, Comedie, Fantastic, Magie, Shounen
Data lansării: 7 octombrie
Descriere: Ultimul sezon din Fairy Tail. Lucy Heartfilia este o fată de 16 ani, care vrea să fie vrăjitoare a breslei Fairy Tail. În timp ce vizitează oraşul portuar Hargeon, aceasta îl întâlneşte pe Natsu, un tânăr căruia i se face rău ori de câte ori pune piciorul într-un mijloc de transport. Numai că Natsu nu e un puşti obişnuit, ci face parte din cea mai renumită breaslă de vrăjitori: Fairy Tail! Întâlnirea cu Natsu o duce pe Lucy în tot felul de aventuri, care mai de care mai spectaculoase şi mai mortale...
TL;DR: Un battle shonen cu ceva mai mult ecchi.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!

1. Sword Art Online: Alicization

Studio: A-1 Pictures
Sursa: Light novel
Genuri: Acțiune, Aventură, Fantastic, Joc, Romantic
Data lansării: 7 octombrie
Descriere: Al treilea sezon al seriei Sword Art Online.
„Unde... sunt...?” Kirito s-a trezit într-o lume virtuală fantastică, fără a-și aminti prea multe lucruri de dinainte de logare, și începe să caute indicii prin împrejurimi.
El ajunge la copac imens (Gigas Cedar), unde întâlnește un băiat. „Numele meu este Eugeo. Îmi pare bine să te cunosc, Kirito.” Deși acesta susține că este un NPC, băiatul pare să aibă sentimente și emoții precum un om obișnuit.
Kirito se împrietenește cu Eugeo și continuă să caute o cale de a se deloga din această lume. Între timp, își amintește de un moment din copilărie, în care el alerga prin munți alături de Eugeo... O amintire pe care nici măcar n-ar fi trebuit s-o aibă.
Iar în acea amintire, mai apare încă cineva, o fetiță blondă. Numele ei este Alice. Iar acest nume nu trebuie uitat niciodată...
TL;DR: Un băiat se alătură haremului lui Kirito.
ACEASTĂ SERIE VA FI TRADUSĂ PE ANIMEKAGE!
- Postat de @
Distribuie articol: