A apărut un nou joc bazat pe manga "Rurouni Kenshin"

Scris pe 15 Feb 2017 21:45, de Bogdanovix
Contul oficial de Twitter al revistei Jump SQ a dezvăluit luni că manga "Rurouni Kenshin" a lui Nobuhiro Watsuki va inspira un joc pentru platformele mobile, intitulat "Rurouni Kenshin, Meiji Kenkaku Romantan: Kengeki Kenran". Site-ul oficial al jocului acceptă în acest moment înregistrări de conturi în avans atât pentru varianta de iOS cât şi pentru Android. Jocul e dezvoltat de Bandai Namco Entertainment.

Principala deviză de pe site e "Îmi voi croi o cale către viitor cu sabia mea".



Watsuki va desena de asemenea un nou arc manga pentru seria Rurouni Kenshin, care îşi va avea bazele în Hokkaido, şi va fi lansat în primăvară.

Watsuki şi soţia lui, Kaoru Kurosaki au publicat un prequel de două capitole la seria manga, intitulat: "Rurouni Kenshin Ibun: Ashitaro Zenka Ari". Manga a fost publicată în Jump SQ.

Povestea din manga e despre Ashitaro Hasegawa, care a fost reţinut într-o închisoare din Tokyo pentru o infracţiune comisă. După ce a fost eliberat, a dat peste Aran Inoue, un băiat de vârsta lui, şi peste o fată misterioasă care aştepta ca el să iasă din închisoare.



Cel de-al doilea capitol a dezvăluit că adevăratul nume al seriei manga este "Rurouni Kenshin Hokkaido-hen Jomaku: Ashitaro Zenka Ari" (Prologul Arcului Rurouni Kenshin din Hokkaido: Infractorul Ashitaro).

Revista digitală Weekly Shonen Jump a celor de la Wiz Media a publicat acest prequel în decembrie, în limba engleză.

Manga Rurouni Kenshin a fost lansată în revista Weekly Shonen Jump a celor de la Shueisha în 1994. Manga îl are în rol principal pe Kenshin Himura, cândva un asasin de temut, care încearcă să îşi găsească o nouă cale în viaţă, dincolo de violenţă.

După manga s-au adaptat o serie anime de 95 de episoade, un film anime, trei ova-uri, trei filme artistice, şi un musical organizat de trupa de fete de la teatrul Takarazuka Revue.

Watsuki a mai publicat o manga pe tema acestei serii în 2014, intitulată "Hono wo Suberu - Rurouni Kenshin: Uramaku" (Controlul flăcării - Rurouni Kenshin: Capitol ascuns) care relata povestea întâlnirii dintre Shishio Makoto şi Yumi Komagata.



Sursa: Anime News Network via Hachima Kikō
- Postat de @
Distribuie articol: