Manga Berserk va continua din 24 martie

Scris pe 09 Mar 2017 16:31, de Caciulacdlac
Al șaselea număr al revistei Young Animal a dezvăluit că Miura Kentarou va relua manga Berserk în al șaptelea număr al revistei, care va apărea pe 24 martie, urmând să apară câte un episod în fiecare lună. (De notat faptul că Young Animal apare de două ori pe lună.) Episodul din 24 martie va continua arc-ul Fantasia, capitolul Insula Elfilor. Cel mai recent episod din Berserk apăruse în Septembrie 2016.



Al șaptelea număr din Young Animal va include și o broșură separată Berserk, care va avea mai mult de 100 de pagini. Young Animal a publicat în trecut câte o broșură similară și în ultimele dăți când Berserk a intrat în hiatus (n-a mai fost publicat pentru o perioadă mai lungă de timp). Episodul din 24 martie va conține de asemenea și o pagină complet colorată.

Povestea din manga Berserk îl urmăreste pe Guts, un spadasin cu putere supraumană, aflat pe calea răzbunării, într-o lume medievală plină de demoni, nobili corupți și alte orori. Manga a început în anul 1989, autorul seriei făcând de-a lungul anilor mai multe pauze.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: