Titlul noului anime Yu-Gi-Oh! a fost anunţat

Scris pe 17 Feb 2017 16:33, de Caciulacdlac
A 12-a ediţie de anul acesta a revistei Weekly Shonen Jump a dezvăluit mai multe detalii în legătură cu cea de-a şasea serie din franciza anime Yu-Gi-Oh!. Noua serie se va intitula Yu-Gi-Oh! VRAINS, şi se va baza pe dueluri VR (realitate virtuală).

Noul anime va conţine personaje care folosesc tehnologii de vârf pentru a crea un spaţiu virtual unde se desfăşoară dueluri VR. Protagonistul seriei este Yūsaku Fujiki (cel din poza de mai jos), iar mosntrul său principal se numeşte "Decode Talker", care mânuieşte o sabie gigantică. Yūsaku se transformă din uniforma sa de scoala atunci cand intra în spaţiul VR pentru dueluri. Acesta are de asemenea o culoare a părului diferită după ce se transformă, şi se deplasează pe o placă de surf cand se duelează.



Revista sugerează de asemenea faptul că Yu-Gi-Oh! Arc-V se apropie de punctul său culminant.

Yu-Gi-Oh! VRAINS va avea premiera în Aprilie pe TV Tokyo. Tema noului anime este "Să facem un pas înainte şi să încercăm!". Yūsaku urăşte sa iasă în evidenţă, iar la şcoala lui nu o face. Totuşi, acesta începe să întalnească alţi oameni prin intermediul duelurilor, ceea ce-l determină să facă un pas în faţă.

Al cincilea anime din franciză, Yu-Gi-Oh! Arc-V, care este încă în curs de desfăşurare, a avut premiera în Japonia în Aprilie 2014.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: