Top 20 cele mai aşteptate anime-uri din sezonul de toamnă!

Scris pe 20 Sep 2017 23:17, de Caciulacdlac
Salutare! Sezonul acesta ne aduce multe serii noi-nouţe, dar şi multe continuări ale unor anime-uri deja celebre. Iată cele mai aşteptate 20 de serii anime ale sezonului de toamnă, în ordinea crescătoate a popularităţii:

20. Osomatsu-san 2

Studio: Studio Pierrot
Sursă: Manga
Genuri: Comedie, Parodie
Data lansării: 3 octombrie
Descriere: Sezonul 2 al seriei Osomatsu-san. Majoritatea familiei Matsuno este compusă din şase fraţi identici: egocentricul lider Osomatsu, bărbătosul Karamatsu, înţeleptul Choromatsu, cinicul Ichimatsu, hiperactivul Juushimatsu şi adorabilul Todomatsu. Deşi au trecut de vârstă de 20 de ani, cu toţii sunt foarte leneşi şi n-au nici cea mai mică motivaţie să-şi găsească un loc de muncă, alegând să ducă o viaţă de şomeri. În puţinele cazuri în care ei încearcă să se angajeze şi reuşesc să capete un interviu, sunt respinşi din start datorită personalităţii acestora.
De la agăţat fete şi până la găsirea unui loc de muncă, activităţile zilnice ale fraţilor Matsuno sunt pline de peripeţii nebuneşti şi ciudate. Deşi sunt disperaţi în căutarea unei modalităţi pentru a-şi îmbunătăţi statutul social, acest lucru nu va fi posibil fără să facă faţă diverselor provocări legate de faptul că sunt sextupleţi!

19. UQ Holder!: Mahou Sensei Negima! 2

Studio: J.C.Staff
Sursă: Manga
Genuri: Acţiune, Sci-fi, Magie, Fantastic, Shounen
Data lansării: 3 octombrie
Descriere: Continuarea seriei Mahou Sensei Negima! La un deceniu după ce lumea a aflat de existenţa magiei, aceasta a avut parte de o dezvoltare de proporţii. Totuşi, un băiat pe nume Touta locuieşte într-un sat izolat în care aceste schimbări n-au pătruns încă. Din viaţa lui obişnuită fac parte profesoara sa care foloseşte magie şi prietenii săi apropiaţi. Când viaţa lui de zi cu zi este întreruptă de un eveniment neaşteptat, acesta porneşte într-o aventură de neuitat.

18. Imouto sae Ireba Ii.

Studio: Silver Link.
Sursă: Light novel
Genuri: Comedie, Romantic
Data lansării: 8 octombrie
Descriere: O poveste despre viaţa de zi cu zi a unui tânăr autor de siscon, Itsuki Hasima, alături de surioara lui perfectă Chihiro, ilustratoarea geniu Nayuta Kani, prietenul său cel mai bun Miyako Shirakawa şi mulţi alţi parteneri din redacţie.

17. Kujira no Kora wa Sajou ni Utau

Studio: J.C.Staff
Număr de episoade: 12
Sursă: Manga
Genuri: Sci-fi, Mister, Dramă, Fantastic, Shoujo
Data lansării: 8 octombrie
Descriere: Chakuro, în vârstă de 14 ani, este un arhivar al Balenei Noroioase, o insula utopică ce pluteşte la suprafaţa unei mări nesfârşite de nisip. Nouă din zece locuitori ai Balenei Noroioase au fost binecuvântaţi şi blestemaţi cu abilitatea de a folosi saimia, nişte puteri speciale care vin la pachet cu o moarte timpurie.
Chakuro şi prietenii săi au vizitat mai multe insule, dar n-au întâlnit, văzut sau măcar auzit de cineva care nu e de pe insula lor. Într-o zi, Chakuro vizitează o insulă la fel de mare ca Balena Noroioasă şi întâlneşte o fată care îi va schimba destinul.

16. Ousama Game

Studio: Seven
Sursă: Roman
Genuri: Mister, Horror, Supranatural, Dramă, Şcoală
Data lansării: 5 octombrie
Descriere: Nobuaki Kanazawa, care s-a transferat la un liceu îndepărtat, îi este frică să interacţioneze cu noii săi colegi datorită evenimentelor întâmplate la fosta lui şcoală, care l-au făcut să-şi închidă inima. Totuşi, acesta începe să se deschidă în timpul festivalului sportiv al liceului. El şi toţi colegii lui au primit un email de la "Ousama". La început, colegii nu l-au luat în serios, crezând că este o glumă, dar Nobuaki, singurul care îi ştie adevărata semnificaţie, luptă împotriva jocului "morţii" care va începe în curând.
Regulile Jocului Ousama sunt următoarele:
1. Toţi elevii clasei trebuie să participe.
2. Ordinea trimisă de Ousama prin email trebuie respectată în decurs de 24 de ore.
3. Cei care nu respectă ordinea vor primi o pedeapsă.
4. Să renunţi la jocul Ousama pe parcursul acestuia este interzis.
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

15. Juuni Taisen

Studio: Graphinica
Sursă: Roman
Gen: Acţiune
Data lansării: 3 octombrie
Descriere: 12 războinici cu numele celor 12 membri ai Zodiacului Chinezesc se luptă cu viaţa şi mândria celorlalţi în joc, totul pentru a îndeplini o singură dorinţă.

14. Code:Realize: Sousei no Himegimi

Studio: M.S.C
Sursă: Visual novel
Genuri: Aventură, Romantic, Fantastic, Shoujo
Data lansării: 7 octombrie
Descriere: Corpul Cardiei găzduieşte o otravă năucitoare, fiind considerată un monstru de către toată lumea. Într-o noapte, ea întâlneşte un bărbat misterios numit Arsene Lupin, care o conduce către Londra industrială. De aici, ea întâlneşte diverse persoane şi descoperă adevărul din spatele tărâmului misterios, prin încercarea de a-şi găsi tatăl care deţine cheia pentru recuperarea memoriilor sale.

13. Boku no Kanojo ga Majimesugiru Sho-bitch na Ken

Studiouri: Diomedea, Studio Blanc
Sursă: Web manga
Genuri: Comedie, Romantic, Şcoală
Data lansării: 12 octombrie
Descriere: După ce Shinozaki Haruka i-a mărturisit dragostea şefei clasei, Kousaka Akihi, începe să descopere că reprezentanta perfectă a clasei e mai greu de controlat decât crezuse!

12. Gintama.

Studio: Bandai Namco Pictures
Sursă: Manga
Genuri: Acţiune, Sci-Fi, Comedie, Istoric, Parodie, Samurai, Shounen
Data lansării: 2 octombrie
Descriere: Sezonul 6 al anime-ului Gintama, care se află în curs de traducere pe AnimeKage. Viaţa nu e prea uşoară în Japonia, mai ales când extratereştrii au aterizat pe Pământ şi au cucerit totul. Sigur, viaţa a devenit mai bună, dar interzicerea dreptului de a fi samurai a lăsat ca o multume de samurai să aibă dificultăţi în ceea ce priveşte viitorul lor. Mai ales că în cazul unora precum Gintoki Sakata, cărora nu prea le stă mintea la o slujbă decentă marcată de rutină. Tocmai de asta, Gintoki a optat pentru o slujbă plină de mister şi aventuri, care se extinde de la îngrijitul câinilor şi până la rezolvarea celor mai bizare chestiuni. Alături de Kagura şi Shinpachi, Gintoki formează trioul Yorozuya care este gata să facă orice pentru bani!

11. Kino no Tabi: The Beautiful World

Studio: Lerche
Sursă: Light Novel
Genuri: Acţiune, Aventură, Felie de viaţă
Data lansării: 6 octombrie
Descriere: Povestea unei fete şi a motocicletei ei. Kino călătoreşte prin lume alături de Hermes, motocicleta ei antropomorfă, stând numai trei zile în fiecare ţară pe care o vizitează. Pe parcursul aventurilor lor, întâlnesc fericire, tristeţe, durere, decadenţă, violenţă, frumuseţe şi înţelepciune. Dar cu toate astea, niciodată nu-şi pierd simţul libertăţii. Ei descoperă că lumea este atât de frumoasă tocmai din cauza imperfecţiunilor. "Lumea nu este frumoasă, ceea ce înseamnă că este."
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

10. Love Live! Sunshine!! Sezonul 2

Studio: Sunrise
Sursă: Original
Genuri: Muzică, Felie de viaţă, Şcoală
Data lansării: 7 octombrie
Descriere: Sezonul 2 al anime-ului Love Live! Sunshine!!, spinoff al seriei Love Live! Chika Takami, o fată obişnuită, nu s-a implicat până acum în niciun club din cauza lipsei sale de talent. Totuşi, după o vizită în Tokyo, ea descoperă o scenă pe care chiar şi fetele obişnuite ca ea pot străluci - lumea idolilor şcolii. (idol=cântăreaţă foarte apreciată de fani) Inspirată de un fost grup de idoli celebru, Chika e determinată să îşi înfiinţeze propriul club de idoli în orăşelul ei, la liceul de fete Uranohoshi. Dar chiar înainte să înceapă să caute eleve pentru a se înscrie în grup, Chika întâmpina un obstacol dificil, şi anume preşedintele consiliului elevilor Dia Kurosawa, care se împotriveşte creaţiei clubului.
Când crede că nu mai există nicio speranţa, Chika o întâlneşte pe Riko Sakurauchi, o elevă transferată de la liceul Otonokizaka. Cam timidă, dar talentată la pian, Chika o consideră un ajutor promiţător, dar s-o convingă să se implice e mai uşor de zis decât de făcut. Astfel, Chika se hotărăşte să treacă peste toate obstacolele şi să creeze un grup de idoli ai şcolii care să strălucească mai tare decât toate cele de dinaintea lui.

9. Inuyashiki!

Studio: MAPPA
Sursă: Acţiune, Sci-fi, Psihologic, Drama
Gen: Şcoală
Data lansării: 5 octombrie
Descriere: Inuyashiki Ichirou este un om ghinionist. Deşi are doar 58 de ani, arată mult mai bătrân decât atât şi este ignorat şi nerespectat de familia lui, în ciuda tuturor lucrurilor pe care le-a făcut pentru ei. Peste toate astea, doctorul său l-a anunţat că suferă de cancer şi că nu mai are mult de trăit. Când credea că lucrurile nu pot sta mai rău decât atât, o lumină orbitoare loveşte pământul chiar în locul unde se afla Ichirou. Mai apoi s-a trezit nevătămat, dar a observat că s-a schimbat ceva la el. Aceste schimbări s-au dovedit a fi exact ce-i trebuie lui Ichirou pentru a-şi începe o nouă viaţă şi se pare că acum nimic nu-l poate opri din a fi un erou demn de respectul de care n-a mai avut parte până acum. Asta, bineînţeles, dacă n-ar mai fi fost şi altcineva cu aceleaşi schimbări...
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

8. Just Because!

Studio: Pine Jam
Sursă: Original
Gen: Şcoală
Data lansării: 5 octombrie
Descriere: Spre sfârşitul ultimului an de liceu, patru elevi se pregătesc de absolvire şi să pună punct vieţii de liceeni. Dar totul se schimbă odată cu sosirea unui nou elev transferat.
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

7. 3-gatsu no Lion Sezonul 2

Studio: Shaft
Număr de episoade: 22
Sursă: Manga
Genuri: Jocuri, Felie de viaţă, Dramă, Seinen
Data lansării: 7 octombrie
Descriere: Sezonul 2 al anime-ului 3-gatsu no Lion. Devenind profesionist încă din gimnaziu, Rei Kiriyama este unul dintre cei mai buni jucători de shogi din lume. Din cauza asta, este pusă o mare presiune pe el, atât din partea comunităţii de shogi, cât şi din partea familiei sale adoptive. Căutând să se despartă de viaţa lui neliniştită de acasă, se mută într-un apartament din Tokyo. Având numai 17 ani şi locuind singur, Rei duce o viaţă dezordonată, iar personalitatea lui deloc socială îl ţine departe de colegii săi de şcoală şi de cei de la clubul de shogi.
Totuşi, la scurt timp după venirea sa în Tokyo, Rei le întâlneşte pe Akari, Hinata şi Momo Kawamoto, trei surori ce locuiesc alături de bunicul lor care deţine un magazin tradiţional de wagashi. Akari, cea mai mare dintre surori, e pregătită să combată singurătatea lui Rei şi viaţă lui dezordonată, fiind ca o mamă pentru el. Având o copilărie nefastă, surorile Kawamoto îi sunt ca o familie lui Rei. Străduindu-se să se menţină atât fizic cât şi psihic pe durata carierei lui de shogi, Rei trebuie să înveţe să interacţioneze cu ceilalţi şi să-şi înţeleagă propriile emoţii.

6. Dies Irae

Studio: A.C.G.T.
Sursă: Visual Novel
Genuri: Acţiune, Super puteri, Magie
Data lansării: 7 octombrie
Descriere: Pe 1 mai 1945 în Berlin, în timp ce Armata Roşie ridică steagul sovietic peste Reichskanzlei, un grup de ofiţeri nazişti purtau un ritual. Pentru ei, masacrul din oraş nu era nimic altceva decât sacrificiul perfect pentru a aduce înapoi Ordinul celor 13 Lăncii, un grup de superoameni a căror venire însemna distrugerea lumii. După mulţi ani, nimeni nu ştia dacă acest grup de ofiţeri au reuşit, ori dacă au murit sau încă mai trăiesc. Puţini ştiu de existenţa lor, şi chiar şi cei care ştiu încep să dispară odată cu trecerea timpului.
În decembrie în zilele noastre, în oraşul Swahara, Ren Fujii îşi petrece zilele la spital. Au trecut două luni de la incidentul care l-a spitalizat: o luptă cu prietenul său Shirou Yusa în care cei doi aproape că s-au omorât. El încearcă să valorifice ce i-a mai rămas, dar în fiecare noapte are acelaşi vis: o ghilotină, criminali care vânează oameni, şi cavaleri îmbrăcaţi în negru care urmăresc criminalii. El e disperat să revină la viaţa lui normală de zi cu zi, dar până şi acum îşi aminteşte vorbele lui Shirou: "Oricine va rămâne în acest oraş îşi va pierde minţile."
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

5. Black Clover

Studio: Studio Pierrot
Sursă: Manga
Genuri: Acţiune, Comedie, Magie, Fantastic, Shounen
Data lansării: 3 octombrie
Descriere: Asta şi Yunoi au fost abandonaţi împreună la aceeaşi biserică, iar încă de atunci au fost de neseparat. Ei şi-au promis că vor concura între ei pentru a stabili cine va ajunge următorul Magician Împărat. Totuşi, pe parcursul timpului, s-au evidenţiat nişte diferenţe între cei doi. Yuno era un geniu al magiei, cu un control şi o putere uimitoare, în timp ce Asta nu putea folosi magie deloc, încercând să compenseze asta prin antrenamentul fizic. Când aceştia au împlinit vârstă de 15 ani, Yuno a primit o carte de vrăji specială cu un trifoi cu patru foi (majoritatea primeau una cu un trifoi cu trei foi), în timp ce Asta n-a primit nimic. Totuşi, când Yuno a fost ameninţat, adevăratele puteri ale lui Asta au ieşit la iveală, primind astfel o carte de vrăji cu un trifoi cu cinci foi, un "trifoi negru"! Acum cei doi prieteni călătoresc prin lume, amândoi având acelaşi scop!
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

4. Himouto! Umaru-chan R

Studio: Doga Kobo
Sursă: Manga
Genuri: Felie de viaţă, Comedie, Şcoală, Seinen
Data lansării: 8 octombrie
Descriere: Sezonul 2 al anime-ului Himouto! Umaru-chan, al cărui prim sezon este în curs de traducere pe AnimeKage. În această serie ne este prezentată viaţa de zi cu zi a lui Umaru-chan. Ea este o elevă de liceu, extrem de leneşă care locuieşte împreună cu fratele său. Jocurile video şi navigatul pe internet sunt lucrurile la care se pricepe cel mai bine personajul nostru principal.

3. Kekkai Sensen & Beyond

Studio: Bones
Număr de episoade: 12
Sursă: Manga
Genuri: Acţiune, Super puteri, Supranatural, Vampiri, Fantastic
Data lansării: 8 octombrie
Descriere: Sezonul 2 al anime-ului Kekkai Sensen, al cărui prim sezon poate fi urmărit integral pe AnimeKage. O breşă dintre Pământ şi lumea creaturilor s-a deschis deasupra oraşului New York, prinzându-i pe oameni şi creaturile din altă dimensiune într-o bulă impenetrabilă. Au trăit împreună pentru câţiva ani, dar acum cineva ameninţă să distrugă această pace.

2. Shokugeki no Souma: San no Sara

Studio: J.C.Staff
Sursă: Manga
Genuri: Ecchi, Şcoală, Shounen
Data lansării: 4 octombrie
Descriere: Sezonul 3 al anime-ului Shokugeki no Souma. De când era copil, Souma Yukihira, în vârstă de cincisprezece ani, lucra ca ajutor de bucătar la restaurantul tatălui său. Pe parcursul anilor, Souma şi-a dezvoltat o pasiune în a-şi distra clienţii prin creaţiile sale culinare excentrice. Visul sau este ca într-o bună zi să deţină restaurantul şi să devină bucătarul şef al acestuia.
Totuşi, când tatăl sau a decis să închidă restaurantul pentru a-şi testa abilităţile gastronomice în restaurantele din intreagă lume, îl trimite pe Souma la Academia Culinară Tootsuki, o şcoală de elită pentru gătit, unde doar 10% dintre studenţi promovează. Instituţia este renumită pentru "războaiele mâncării", unde studenţii se întrec în diverse competiţii culinare.
În timp ce Souma şi colegii lui se zbat pentru a supravieţui stilului de viaţă din Tootsuki, multe provocări îl aşteaptă, determinând-ul să-şi folosească experienţa acumulată de la tatăl sau.

1. Mahoutsukai no Yome

Studio: Wit Studio
Număr de episoade: 24
Sursă: Manga
Genuri: Felie de viaţă, Magie, Fantastic, Shounen
Data lansării: 8 octombrie
Descriere: Hatori Chise are doar 16 ani, dar duce o viaţă nefastă. Pierzându-şi atât familia, cât şi orice speranţă pentru viitor, pare că toare uşile îi sunt închise. Dar, întâmplarea face ca toate acestea să se schimbe, când Chitose întâlneşte un vrăjitor misterios, care îi face o oferta de nerefuzat. Poate acest vrăjitor, care pare mai mult demon decât om, să-i lumineze viaţa tinerei fete, sau o va scufunda şi mai rău în întuneric?
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

Aici puteţi vedea lista completă a anime-urilor care vor rula în acest sezon. Spuneţi-ne în comentarii pe ce anime-uri veţi urmări toamna aceasta!
- Postat de @
Distribuie articol: