Anime-ul Bleach va fi difuzat în 4 părți + un nou trailer

Scris pe 11 Sep 2022 21:11, de Antares

Seria anime Bleach se întoarce după 10 ani, iar primul episod din "Thousand Year Blood War Arc" din Bleach va fi lansat pe 10 octombrie 2022.

Conform noilor informații oficiale, Bleach Final Arc va fi lansat în 4 parți

Tema muzicală de deschidere "Scar" de Tatsuya Kitani și melodia de închidere "Saihate" de SennaRin sunt prezentate într-un nou teaser trailer pe care îl puteți urmări mai jos.

o parte are de obicei 12 episoade. Având în vedere că arcul final Bleach va fi difuzat în 4 parti, este de așteptat ca Bleach 2022 să aibă între 45 și 50 de episoade. Este important de reținut că toate cele 4 parti nu vor fi difuzate consecutiv (sezon după sezon). Producția este asigurată de Studio Pierrot, în timp ce Tomohisa Taguchi este regizorul.

În arcul "Thousand Year Blood War" din Bleach, Quincy, care sunt oameni cu o abilitate unică de a găsi Hollows, vor fi în centrul atenției. Ei au fost distruși de Shinigami pentru că au perturbat echilibrul global. Deși s-a crezut că toți Quincy au fost uciși, manga dezvăluie în cele din urmă că aceștia s-au ascuns și și-au construit puterea. Quincy a declarat război Societății Sufletului ca represalii pentru înfrângerea lui Aizen.

 

Tite Kubo, scenaristul seriei manga, a declarat anterior că nu va exista cenzură. Așadar, când anime-ul Bleach va reveni, fiți pregătiți să vedeți câteva scene sângeroase.

- Postat de @
Distribuie articol: