Trailerul sezonului 2 din Record of Ragnarok dezvăluie prima imagine a Lordului Buddha

Scris pe 03 Jul 2022 03:42, de Antares

Al doilea sezon din Record of Ragnarok a fost confirmat anterior că va fi lansat în 2023. Netflix a lansat în sfârșit un trailer pentru cel de-al doilea sezon, care prezintă multe personaje noi, inclusiv Lordul Bhudda și Heracles.

Record of Ragnarok este o serie de luptă-acțiune cu cei mai puternici oameni din istorie și zei din diferite mitologii. Seria spune povestea bătăliei mortale 1vs1 între oameni și zei. La fiecare 1000 de ani, consiliul zeilor se reunește pentru a dezbate dacă umanitatea ar trebui să fie distrusă sau nu. După 7 milioane de ani de existență umană, zeii s-au săturat în cele din urmă de omenire și au decis să o distrugă. Cu toate acestea, o valkirie Brunhilde (care dorea să salveze oamenii) a sugerat că oamenilor ar trebui să li se acorde o ultimă șansă pentru a-și dovedi valoarea. S-a decis că va avea loc un turneu în care 13 zei vor lupta împotriva celor mai puternici 13 oameni din toată istoria omenirii, iar rezultatul va decide dacă omenirea trebuie să piară sau să continue să trăiască.

 

Cine este Buddha în Record of Ragnarok? În povestea serialului, Buddha a fost inițial un om care a găsit iluminarea și, în cele din urmă, s-a înălțat la divinitate. El a fost unul dintre puținii zei din consiliul divin care s-a opus ideii de a distruge omenirea. În sezonul 2, el se va lupta cu un inamic puternic, dar există o întorsătură, el nu va lupta din partea zeilor.

 

Cel de-al doilea sezon al serialului Record of Ragnarok va fi animat de Graphinica și Yumeta Company. Masao Ookubo va reveni ca regizor al serialului, în timp ce de designul personajelor se va ocupa Masaki Sato. Kazuyuki Fudeyasu (Bungo Stray Dogs Wan!, By the Grace of the Gods) se întoarce pentru compoziția serialului. Muzica serialului va fi compusă de Yasuharu Takanashi (Fairy Tail, Boruto: Naruto Next Generations).

 

- Postat de @
Distribuie articol: