Site-ul anime Solo Leveling a fost înregistrat de același studio ca și Sword Art Online

Scris pe 08 Jun 2022 14:31, de Antares

Site-ul anime Solo Leveling intitulat "sololeveling-anime.net" a fost înregistrat de o companie cu sediul în Tokyo (Japonia), GMO Internet, aceeași companie fiind responsabilă și pentru site-ul anime Sword Art Online.

Zvonurile potrivit cărora Solo Leveling va avea o adaptare anime durează de ceva vreme, dar aceasta este probabil prima dată când avem dovezi "reale" că seria de succes manhwa va avea o adaptare anime. Fanii anime și manhwa din întreaga lume au cerut de ceva vreme o adaptare anime, dar din cauza unor circumstanțe nefericite, s-a crezut că Solo Leveling nu va primi niciodată un anime. Dacă seria va avea vreodată un proiect animat, acesta nu va fi animat de studioul de animație cu sediul în Japonia, dar se pare că fanii vor primi în sfârșit o serie anime

Un domeniu anime Solo Leveling anime a devenit viral pe rețelele de socializare, dar dacă vizitați site-ul web, nu se găsește nimic acolo. După ce am căutat detalii despre cine este compania care a înregistrat acest site web, s-a constatat că este vorba despre GMO Internet. Bazându-ne pe faptul că atât Solo Leveling, cât și site-ul anime Sword Art Online au aceeași companie în spatele înregistrării, se crede că Solo Leveling va fi animat tot de A-1 Pictures. Potrivit unui cont de Twitter de anime, @_AnimeHype, "SL anime va fi produs de (Aniplex x Crunchyroll). Anunțul ar trebui să fie în mod normal luna viitoare (iulie)".

 

- Postat de @
Distribuie articol: