Producția sezonului 2 din Vinland Saga se va muta la Mappa

Scris pe 03 May 2022 17:52, de Antares

Seria anime Vinland Saga este una dintre fețele de marcă pentru Wit Studio. După anunțarea sezonului 2 din Vinland Saga, fanii se așteptau ca și sezonul 2 să fie realizat tot de Wit Studio, care a produs primul sezon. Cu toate acestea, conform zvonurilor recente, se pare că vom avea parte de un nou studio, nu doar pentru sezonul 2, ci și pentru restul seriilor rămase.

Anterior, a fost dezvăluit faptul că personalul de bază care a lucrat la Vinland Saga, s-a mutat de la Wit Studio la Mappa. Această veste despre schimbarea studioului a venit de la creatorul manga, Yukimura și de la regizorul anime Shuhei Yabuta, care au purtat o conversație cu fanii pe Twitter. A fost confirmat faptul că staff-ul anime-ului editează acum trailerul pentru sezonul 2. Așadar, se așteaptă ca trailerul pentru Vinland Saga să fie lansat în curând. Înregistrările vocale sunt, de asemenea, în proces.

Vestea bună pentru fani este că personalul original care a lucrat la sezonul 1 va rămâne același și pentru sezonul 2. Ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să aibă loc schimbări drastice în ceea ce privește calitatea anime-ului. Regizorul seriei plănuiește să animeze manga până la final, în cele din urmă.

Autorul manga, Yukimuro a declarat că fanii ar trebui să se pregătească pentru zile mai întunecate. Recentul capitol al manga a fost o bucurie pentru cititori, dar nu va dura mult timp. Următoarele capitole vor arăta multă agonie și suferință, potrivit autorului.

Mappa are deja multe pe cap cu sezonul 2 Jujutsu Kaisen, Chainsaw Man, Hell's Paradise, Attack on Titan, iar acum și Vinland Saga.

 

Sursa: comicbook.com
- Postat de @
Distribuie articol: