Sezonul 2 al animeului In/Spectre a fost amânat până în ianuarie 2023

Scris pe 02 May 2022 13:48, de Blu

Pe site-ul oficial al animeului și al manga In/Spectre (Kyokō Suiri sau Invented Interface) de Kyo Shirodaira și Chasiba Katase a fost dezvăluit luni că cel de-al doilea sezon al animeului este amânat din octombrie 2022 până în ianuarie 2023 din cauza „a diverse circumstanțe”.

Makoto Furukawa se alătură distribuției în rolul lui Masayuki Muroi, iar Aoi Yūki se alătură distribuției în rolul lui Yuki-Onna. Crunchyroll va difuza serialul.

Keiji Gotoh (Kiddy Grade, Endride, Sengoku Collection) revine pentru a regiza cel de-al doilea sezon al animeului la Brains Base, iar Noboru Takagi (Durarara!!!, Golden Kamuy, Kuroko's Basketball) se ocupă din nou de scenariul seriei. Kentarou Matsumoto (D-Frag!, director de animație pentru In/Spectre sezonul 1) este designerul personajelor și directorul principal de animație. NAS produce proiectul.

Primul sezon al animeului a fost o coproducție Crunchyroll și a făcut parte din lista Crunchyroll Originals. Serialul a avut premiera în Japonia în ianuarie 2020 și a fost difuzat în 12 episoade. Crunchyroll a difuzat și o variantă dublată în limba engleză pentru anime.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: