Noul film al regizorului Your Name dezvăluie data de lansare.

Scris pe 09 Apr 2022 11:56, de Antares

Makoto Shinkai este un regizor de anime legendar, care a regizat filme anime precum Your Name și Weathering With You. Au trecut 3 ani de când a fost lansat ultimul său film (Weathering with you, lansat în 2019) și se pare că așteptarea este în sfârșit aproape de sfârșit.

A fost lansat un Key Visual pentru viitorul lungmetraj Suzume no Tojimari (Suzume's Locking-Up) al lui Makoto Shinkai 's, care urmează să apară. Comunicatul de presă a confirmat că premiera Suzume's Locking-Up este programată pentru 11 noiembrie în cinematografele din Japonia și că primul videoclip promoțional va fi dezvăluit sâmbătă, pe 10 aprilie, la ora 20:00 (7:00 EDT). Trailerul va fi lansat pe canalul oficial YouTube al Toho.

 

Contul oficial de Twitter al filmului a împărtășit și primul cadru din film, în care o putem vedea pe Suzume din spate, ea mergând pe un pod cu fața spre un oraș care pare a fi distrus din cauza unui dezastru.

Makoto Shinkai însuși va produce, scrie și regiza Suzume no Tojimari. Shinkai l-a readus, de asemenea, pe Masayoshi Tanaka ca designer de personaje (a lucrat și la filmul Your Name), iar Kenichi Tsuchiya va fi directorul de animație (a lucrat și la filmul Your Name). Takumi Tanji, fostul colaborator al lui Shinkai, revine și el din Your Name și Kotonoha no Niwato pentru rolul de director artistic. Animația va fi produsă la CoMix Wave Films, iar producția va fi realizată de STORY Inc., iar TOHO este responsabilă de distribuția filmului.

Iată sinopsisul pentru Suzume no Tojimari:

"

Suzume, o fată de 17 ani care trăiește într-un oraș liniștit din Kyushu, întâlnește un tânăr călător care îi spune "Caut o ușă". 
Ea îl urmează și descoperă o ușă uzată printre ruinele munților, ca și cum ar fi fost singurul lucru rămas în picioare în urma unei prăbușiri.
Ca și cum ar fi atrasă de ceva, Suzume se apropie de ușă... În scurt timp, ușile încep să se deschidă una după alta în diferite părți ale Japoniei.
Cum catastrofele vin de cealaltă parte a ușilor, ușile deschise trebuie închise. Stelele, soarele la apus și cerul dimineții: în locul în care a intrat, era un cer care părea să se amestece tot timpul.
Ghidată de porțile misterioase, "călătoria de închidere a porților" a lui Suzume începe

 

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: