Anime-ul Reincarnated As A Sword primește primul trailer, data de lansare octombrie 2022

Scris pe 28 Mar 2022 16:19, de Antares

Seria de light novels a lui Yuu Tanaka, Reincarnated as a sword primește adaptare anime. site-ul oficial a lansat primul trailer, și distribuția seriei anime. Seria anime este programată să fie lansată în octombrie 2022.

Din echipa anime-ului Reincarnated As a sword face parte regizorul Shinji Ishihira (care a regizat și Fairy Tail, Eden Zero și Log Horizon). Animația va fi produsă de C2C (cunoscută pentru animația Wandering Witch: Journey of Elaina). Atsuki Saitō este designerul personajelor (a lucrat și la anime-ul Wandering Witch). Yasuharu Takanashi se ocupă de compoziția muzicală.

Din distribuția anime-ului fac parte Shinichiro Miki (sabia reîncarnată) și Ai Kakuma (în rolul lui Fran, care va fi mânuitorul sabiei). Adaptarea anime a dezvăluit un nou Key Visual:

Nuvelele au și o adaptare manga realizată de Tomowo Maruyama. Atât seria de light novels, cât și cea manga sunt disponibile în limba engleză de către Seven Seas Entertainment. Iată cum descriu ei seria:

"

Reîncarnată ca o armă sensibilă cu amintiri din viața trecută, dar nu și cu numele, o sabie magică salvează o tânără fată-bestie de la o viață de sclavie.
Fran, fata cu urechi de pisică, devine mânuitoarea sa și nu vrea decât să devină mai puternică, în timp ce sabia vrea să știe de ce se află aici. Împreună, călătoria ciudatului duo abia a început!
Această adaptare manga a seriei de succes de romane ușoare prezintă o ilustrație fermecătoare realizată de artistul manga Tomowo Maruyama, și va fi cu siguranță apreciată de fanii existenți ai francizei, precum și de cititorii nou-veniți care sunt pregătiți pentru o poveste fantastică tăioasă

"

- Postat de @
Distribuie articol: