Sezonul 2 al seriei Ousama Ranking ar putea să nu se lanseze decât peste câțiva ani

Scris pe 25 Mar 2022 18:31, de Antares

Ultimul episod din Ranking of Kings (cunoscut și sub numele de Ousama Ranking) a fost difuzat mai devreme, iar fanii se întreabă acum când va reveni serialul pentru un nou sezon.

În ciuda stilului ciudat de animație al serialului, Ousama Ranking a devenit rapid unul dintre cele mai populare anime-uri de sezon pe Crunchyroll și Funimation. Așadar, este de la sine înțeles că serialul va reveni pentru un al doilea sezon, însă, când va reveni? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun fanii.

După cum probabil știți deja, popularitatea serialului și materialul sursă sunt cei mai importanți doi factori pentru ca un serial să primească anunțul unei continuări. Când vine vorba de popularitatea serialului, Ousama Ranking bifează toate căsuțele. Serialul are un rating de 8,79/10 pe MyAnimeList,

 

Există suficient material sursă?

Al doilea mare factor pentru ca un serial să primească un nou sezon este faptul că are suficient material sursă (manga sau light novel). Serialul anime se bazează pe o manga scrisă și ilustrată de Sōsuke Tōka. A fost serializat din mai 2017, iar recent a fost lansat capitolul 191 din manga.

Ousama Ranking a adaptat până la capitolul 156 din manga, deci au mai rămas aproape 35 de capitole din materialul sursă, ceea ce nu este suficient pentru un nou sezon. Vestea bună este că serialul este încă în desfășurare și, având în vedere popularitatea seriei, este doar o chestiune de timp când va apărea sezonul 2.

 

Predicția datei de lansare a sezonului 2

Presupunând că ritmul de lansare a capitolelor de către autorul seriei rămâne același, ar mai putea dura aproximativ 2 sau 3 ani pentru a avea suficient material pentru un al doilea sezon. Dacă Studio Wit dorește încă un sezon de 24 de episoade, fanii nu vor putea obține sezonul 2 înainte de 2025.

Cu toate acestea, dacă comitetul de producție a decis să facă un sezon 2 de 12 episoade, este posibil ca serialul să revină la sfârșitul anului 2023. Așadar, fanii ar trebui să se pregătească pentru o așteptare destul de lungă.

 

- Postat de @
Distribuie articol: