Se zvonește că Kaiju No. 8 va primi o adaptare anime

Scris pe 25 Mar 2022 18:23, de Antares

La începutul acestei săptămâni, în Japonia a avut loc un sondaj de opinie, în care s-a pus întrebarea ce manga și-ar dori fanii să vadă animată în viitor. Până la sfârșitul perioadei de votare, au existat un total de 10 serii, bineînțeles, au fost câteva nume mari, cum ar fi Solo Leveling, dar pe locul 10 s-a clasat Kaiju No 8. Acum se pare că fanii nu vor mai trebui să aștepte prea mult, deoarece se pare că Kaiju No. 8 va avea parte de propria sa adaptare!

Așa este! La începutul zilei de astăzi, mulți utilizatori Twitter au realizat rapid că a fost cumpărat un nume de domeniu pentru Kaiju nr. 8. După câteva cercetări, fanii au aflat rapid că deținătorul acestui nume de domeniu nou înregistrat este același deținător din spatele site-ului SPYxFamily. Deținătorul acestui domeniu a cumpărat recent și nume de domenii pentru populara serie manga Sousou no Frieren. Se zvonește că o altă manga ar urma să primească o adaptare anime.

Acest lucru confirmă faptul că ceva legat de Kaiju No. 8 va fi anunțat oficial în curând, dar ce? Ei bine, acest cont de încredere de pe Twitter ar putea avea un răspuns! Inițial, unul dintre primele conturi care a observat registrul domeniului, utilizatorul @_komi03 a confirmat că seria de succes va primi într-adevăr un anime!

Tweetul în sine poate fi văzut mai jos, dar iată ce știm până acum. Un anime urmează cu siguranță să apară, momentan nu se știe când, dar știm că un anunț oficial va urma în curând. Studioul de animație din spatele proiectului este, de asemenea, necunoscut în prezent, totuși, știm că seria va fi produsă de TOHO animation.

 

- Postat de @
Distribuie articol: