Eighty Six Sezonul 3? Ce știm până acum

Scris pe 20 Mar 2022 19:29, de Antares

Eighty Six sezonul 2 tocmai și-a difuzat ultimul episod, iar acum fanii se întreabă dacă anime-ul va avea sau nu un nou sezon? Iată tot ce trebuie să știți despre Eighty Six sezonul 3.

Serialul anime, Eighty Six se bazează pe o serie de Light Novels, scrise de Asato Asato și ilustrate de Shirabii. A-1 Pictures a preluat light novel-ul pentru o adaptare anime, care a fost difuzată în 2 părți în aprilie 2021. Din cauza unor probleme de producție, ultimele 2 episoade au fost amânate până în martie 2022.

A fost anunțat oficial sezonul 3?

Site-ul oficial al seriei anime Eighty Six nu a confirmat sezonul 3 al serialului, însă, am putea avea un mic indiciu pentru următorul sezon. Contul oficial de Twitter al Dengeki Bunko (editura de Light Novels) a postat pe Twitter: "Povestea continuă în următorul câmp de luptă". Încă nu este clar dacă făceau aluzie la următorul sezon sau doar promovau romanele serialului.

 

Posibilitatea ca orice serie anime să primească un nou sezon depinde de doi factori majori. Primul este faptul că există suficient material sursă pentru un nou sezon, iar al doilea este popularitatea serialului. La urma urmei, de ce și-ar investi banii vreun studio în ceva care nu este profitabil.

Este 86 Popular?

Deși nu este la fel de populară ca "My Dress-up Darling", seria anime Eighty Six este încă destul de populară. În cadrul premiilor Anime Trending's Spring Anime Awards, Eighty Six și-a asigurat poziția a 4-a, devansând Tokyo Revengers (locul 5) și To Your Eternity (locul 6).

În plus, Eighty Six partea 2 are 250k membri pe My Anime List (ceea ce este peste medie), cu un rating impresionant de 8,61/10. Așadar, În concluzie, serialul este suficient de popular pentru a primi un nou sezon.

Material sursă

Anime-ul Eighty Six se bazează pe seria de light novels de Asato Asato. Din fericire, există mai mult decât suficient material pentru încă 4 sau 5 sezoane. Au fost lansate 11 volume în Japonia, iar povestea este încă în desfășurare. Cu ocazia lansării volumului 7, autorul seriei a declarat că au ajuns abia la jumătatea poveștii. Așadar, seria va avea aproximativ 14 sau 15 volume.

Așadar, ambii factori majori pentru ca o serie anime să primească un nou sezon anime sunt verificați. Dar, de ce comitetul de producție nu a anunțat încă un nou sezon? După cum știți, studioul se confrunta deja cu un program strâns, și de aceea unele episoade anime au fost amânate. Potrivit site-ului oficial al anime-ului, există un eveniment de transmisiune în direct planificat pe 10 aprilie. Să sperăm că vom obține mai multe informații în timpul live stream-ului.

De unde să începi să citești Seria de Light Novels după Anime?

Dacă doriți să citiți seria de light novels Eighty Six după anime, puteți începe de la volumul 4. 86 partea 2 episodul 12 a fost adaptat până la volumul 3 al light novel-ului. Yen Press deține licența oficială pentru toate volumele traduse în limba engleză ale light novel-ului 86.

Manga după Anime

Adaptarea manga Eighty Six este ilustrată de Motoki Yoshihara. Manga este cu mult în urma seriei anime, iar stilul artistic este destul de diferit, ceea ce poate fi un impediment pentru unii fani. Vă recomandăm să citiți light novel-ul de la început pentru a înțelege mai bine povestea.

- Postat de @
Distribuie articol: