Sezonul 3 al seriei "Bine ai venit la Școala de Demoni! Iruma Kun" este programat pentru octombrie 2022

Scris pe 18 Mar 2022 18:34, de Antares

Contul oficial de Twitter al Welcome To Demon School! Iruma Kun a anunțat că sezonul 3 va începe să fie difuzat în luna octombrie a acestui an. A fost lansat un nou key visual care prezintă personajul principal "Suzuki Iruma" care poartă un arc cu o expresie grațioasă și noul personaj "Barbatos Bachiko" care deține cheia creșterii lui Iruma.

Site-ul oficial al serialului anime a dezvăluit și intriga sezonului 3:

"În cel de-al treilea sezon, următoarea provocare a lui Iruma este să pătrundă în uriașa junglă a lumii demonilor și să concureze pentru hrană în cadrul festivalului recoltei. Colegii de clasă devin rivali unul altuia și se va desfășura o luptă puternică".

Bine ai venit la Școala Demonilor! Iruma-kun se bazează pe o serie manga japoneză scrisă de Osamu Nishi. A fost serializat în revista shōnen manga a Akita Shoten din martie 2017. Începând cu noiembrie 2021, seria a fost colectată în 24 de volume. Bandai Namco Pictures a preluat manga pentru o adaptare anime. Primul sezon a fost difuzat în octombrie 2019, în timp ce al doilea sezon a fost difuzat în septembrie 2021.

- Postat de @
Distribuie articol: