Directorul anime-ului Jujutsu Kaisen părăsește studioul Mappa

Scris pe 18 Mar 2022 18:28, de Antares

Studio Mappa a fost în atenția presei aproape o dată la două luni. Uneori din motive negative, cum ar fi faptul că angajații se plâng de suprasolicitare, alteori din motive bune, cum ar fi deschiderea unui nou studio pentru departamentul CGI. Mappa este din nou un subiect de discuție în comunitatea anime din cauza plecării unui angajat important din studio.

Sunghoo Park este un cunoscut regizor japonez care a lucrat pentru Mappa Studio la proiecte precum Jujutsu Kaisen și anime-ul The God of Highschool. În martie 2021, Sunghoo Park a fondat un nou studio de animație numit "E&H Production", care are în prezent 10 angajați. Studioul de producție a publicat recent o informație de recrutare, dezvăluind că este în căutare de noi talente.

De asemenea, în prezentarea companiei se precizează că aceasta dorește să provoace lucrări de animație originale și noi procese de producție, fără a se limita la producția de animație tradițională, și intenționează să filmeze în domeniile motoarelor de jocuri, VR și filmări reale.

Sunghoo a regizat atât sezonul 1, cât și filmul Jujutsu Kaisen 0. Fanii Jujutsu Kaisen sunt îngrijorați pentru că încă nu este clar dacă Sunghoo Park va regiza sau nu viitorul sezon 2 al Jujutsu Kaisen. Trebuie subliniat faptul că Sunghoo a fost angajat ca freelancer de Mappa, și nu ca angajat permanent.

Sursa: m.weibo.cn
- Postat de @
Distribuie articol: