Anime-ul One Piece a fost amânat pe termen nedefinit după un incident de hacking

Scris pe 12 Mar 2022 14:44, de Antares

Studioul de producție a anime-ului One Piece, Toei animation, a devenit victima unei infracțiuni cibernetice, din cauza căreia anime-ul One PIece va fi amânat pe termen nedefinit.

Vineri, site-ul oficial al One Piece a informat că, pe 6 martie, o terță parte a accesat ilegal rețeaua companiei și a deteriorat o parte din sistemul intern, ceea ce a afectat difuzarea episoadelor viitoare din One Piece, Digimon Ghost Anime, Dragon Quest: The Adventures of Dai și anime-ul Delicious Party Precure.

Site-ul oficial al One Piece îi va pune la curent pe fani cu privire la episodul One Piece, care este programat să fie lansat duminică, 20 martie.

De asemenea, personalul de producție și-a cerut scuze fanilor, care așteaptă cu nerăbdare episodul One Piece în fiecare duminică.

One Piece era deja amânat săptămâna aceasta, pe 13 martie, din cauza transmisiei maratonului feminin de la Nagoya.

Ce s-a întâmplat cu adevărat?

Din păcate, Toei Studio nu a împărtășit nicio informație suplimentară despre hack pentru moment. Cu toate acestea, se pare că un hacker a accesat serverele interne ale site-ului Toei (website) și a șters unele fișiere de animație, ceea ce a făcut ca studioul să fie cu săptămâni în urmă față de program, Studioul a decis să amâne toate proiectele sale anime. Iată programul pentru alte anime-uri ale Toei Studio, altele decât One Piece:

 

Pentru Dragon Quest: The Adventure of Dai, episodul 73 nu va fi difuzat pe 12 martie, așa cum era planificat, și în schimb va fi difuzat episodul 31. Personalul anime-ului va dezvălui la o dată ulterioară ce va fi difuzat pe 19 martie.

 

Potrivit contului de Twitter al Digimon Ghost Game, acesta va anunța la o dată ulterioară ce va fi difuzat pe 20 martie.

 

Potrivit contului de Twitter Delicious Party Precure, episodul 6 al serialului este amânat și nu va fi difuzat pe 13 martie, așa cum era planificat. În schimb, episodul 4 va fi difuzat în acea zi.

 

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: