Sezonul 2 din Classroom of the Elite va fi difuzat în iulie 2022, iar sezonul 3 în 2023

Scris pe 07 Mar 2022 18:02, de Antares

Canalul oficial de YouTube Kodakawa a confirmat că sezonul 2 al serialului Classroom of the Elite va fi difuzat în iulie 2022. Studio Lerche se va întoarce pentru a anima seria. Spre surprinderea tuturor, s-a anunțat, de asemenea, că sezonul 3 este în producție, care este programat să fie lansat în 2023.

Pe 21 februarie, la patru ani de la lansarea sezonului 1, site-ul oficial a anunțat că serialul anime se va întoarce, iar acum fanii au în sfârșit și data de lansare a sezonului 2. S-a anunțat că ZAQ se va întoarce pentru a interpreta melodia de deschidere, iar melodia de final va fi realizată de Mai Fuchigami.

 

Întregul prim an al ediției de liceu va fi adaptat în serie anime. Sezonul 2 este programat să fie lansat în iulie 2022. De asemenea, a fost lansat un nou trailer pentru sezonul 2 pe canalul YouTube al lui Kodakawa:

Serialul anime Classroom of the Elite se bazează pe o serie de Light Novels scrise și scrise de Shogo Kinugasa și ilustrate de Shunsaku Tomose. Media Factory a publicat de atunci șaptesprezece volume începând cu 2015.

- Postat de @
Distribuie articol: