Tensei Shitara Slime Datta Ken dezvăluie trailerul viitorului film și data de lansare

Scris pe 04 Mar 2022 16:40, de Antares

Site-ul oficial al seriei anime That Time I got reincarnated as a slime a publicat un videoclip promoțional și un key visual pentru viitorul film, care va fi lansat în noiembrie 2022. Filmul se numește "Tensei Shitara Slime Datta Ken: Guren no Kizuna Hen" și va conține o poveste originală scrisă de autorul Fuse.

A fost lansat un nou videoclip de promovare pentru viitorul film:

Declarația oficială de pe site ne-a oferit mai multe detalii despre film:

"

Filmul este o poveste originală complet nouă, iar Fuse s-a ocupat de intriga originală. Povestea se desfășoară după ce slime Rimuru evoluează într-un Demon King pentru a-și salva prietenii. 
În mica sub-țară Raaja, situată la vest de Federația Demonică Tempest, unde domnește Rimuru, o lungă conspirație se învârte în jurul puterii misterioase a Reginei. De asemenea, prietenii lui Rimuru întâlnesc un supraviețuitor pe nume Hiiro, fratele mai mare al lui Benimaru.
O nouă bătălie este pe cale să izbucnească ".
În cele din urmă, titlul este confirmat ca fiind Tensei Shitara Slime Datta Ken: Guren no Kizuna Hen (Blazing Bonds Arc).

"

Un nou Key Visual pentru viitorul film:

 
 

Seria anime That Time I got reincarnated as a Slime se bazează pe Light Novels cu același nume, scrise de Fuse și desenate de Mitz Vah. Primul sezon al adaptării anime a fost produs de studiourile 8-Bit, care a fost difuzat în octombrie 2018. Al doilea sezon a fost lansat în două părți, prima parte a fost difuzată în ianuarie 2021, iar a doua în iulie 2021 în Japonia.

- Postat de @
Distribuie articol: