Fullmetal Alchemist primește două noi filme live action

Scris pe 02 Mar 2022 15:30, de Antares

Contul oficial de Twitter al Fullmetal Alchemist a anunțat că franciza va primi două noi filme live action ca parte a celebrării celei de-a 20-a aniversări. Cele două filme vor fi o continuare directă a primului film live action Fullmetal Alchemist, care a fost lansat în 2017.
Primul film se numește Hagane no Renkinjutsushi: Kanketsu-hen - Fukushuusha Scar (Fullmetal Alchemist: The Final Chapter - The Avenger Scar), care va fi lansat pe 20 mai 2022. Filmul urmărește lupta lui Edward cu personajul Scar. A fost lansat un Key Visual pentru film:

Cel de-al doilea film, Hagane no Renkinjutsushi: Kanketsu-hen - Saigo no Rensei (Fullmetal Alchemist: The Final Chapter - The Last Transmutation), va fi lansat pe 24 iunie în cinematografele japoneze și prezintă bătălia finală a poveștii.
A fost lansat un nou trailer pentru primul film, care prezintă o narațiune din partea actriței care a dat vocea originală a lui Edward Elric în anime. Filmele îi au ca protagoniști pe Ryousuke Yamada în rolul lui Edward Elric, Atomu Mizuishi în rolul lui Alphonse Elric (voce și motion capture), Tsubasa Honda în rolul lui Winry Rockbell și Dean Fujioka în rolul lui Roy Mustang.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: