Adaptarea anime a jocului NieR:Automata a fost confirmată oficial

Scris pe 25 Feb 2022 13:53, de Antares

Cea de-a 5-a aniversare a popularului joc video de acțiune NieR: Automata a venit cu un anunț surpriză de adaptare anime. Aceasta a fost anunțată oficial de către Aniplex. Încă nu a fost dezvăluit niciun studio sau dată de lansare pentru seria anime.

Un teaser PV a fost lansat pentru a comemora anunțul anime-ului NieR:Automata:

A fost lansat și un Key Visual pentru seria anime:

NieR: Automata" este un RPG de acțiune produs de Square Enix și dezvoltat de PlatinumGames. Jocul a fost lansat în februarie 2017 și a depășit 6 milioane de vânzări de descărcări în întreaga lume

Sinopsis:

Plasată în timpul unui război indirect între mașinile create de extratereștri și androizii creați de oameni, povestea urmărește încercările androidului de luptă 2B, ale androidului scaner 9S și ale prototipului necinstit A2. Povestea necesită mai multe playthrough-uri, fiecare dintre ele deblocând elemente suplimentare ale poveștii. Gameplay-ul combină elemente de joc de rol cu lupte hack and slash bazate pe acțiune, iar caracteristicile trec între genurile de jocuri video similare cu cele din Nier, cu elemente care variază de la shoot 'em up la aventură text.

 

NieR: Automata este o continuare a jocului NieR, care este, de asemenea, un spin-off al seriei Drakengard. Producția jocului a început în 2014. Jocul a fost lăudat pentru povestea, gameplay-ul și muzica sa. Ce părere aveți despre faptul că NieR:Automata va primi o adaptare anime? Spune-ne părerea ta în secțiunea de comentarii.

- Postat de @
Distribuie articol: