Romanul Spice & Wolf primește un nou Anime

Scris pe 25 Feb 2022 13:39, de Antares

Site-ul oficial al autorului Isuna Hasekura a început vineri să difuzeze un videoclip pentru a anunța că un nou anime bazat pe seria de romane ușoare Spice & Wolf a primit undă verde. Anunțul nu specifică dacă anime-ul este o continuare, un remake sau o operă originală, dar prezintă sloganurile: "Să ne îmbarcăm din nou într-o călătorie?" și "Povestea lui Holo Lupul Înțelept și a lui Lawrence Negustorul continuă". Serialul își sărbătorește în prezent cea de-a 15-a aniversare.

Hasekura a lansat seria de romane Spice and Wolf cu ilustrații de Jū Ayakura în 2006. Romanele au luat o pauză după cel de-al 17-lea volum din 2011 și au revenit cu cel de-al 18-lea volum în 2016. Cel de-al 23-lea și ultimul volum a fost livrat în septembrie 2021. Yen Press a publicat cel de-al 22-lea roman în America de Nord în noiembrie 2021 și publică și adaptarea manga. Hasekura a început o serie spinoff, Wolf & Parchment: Noua teorie Spice & Wolf, în aprilie 2016. Yen Press publică, de asemenea, seria spinoff în limba engleză, precum și adaptarea sa manga.

Romanele au inspirat, de asemenea, două sezoane de animație TV realizate de regizorul Takeo Takahashi și scenaristul Naruhisa Arakawa. Primul sezon a fost difuzat în Japonia între ianuarie și martie 2008, iar cel de-al doilea sezon (Spice and Wolf II) între iulie și septembrie 2009.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: