Directorul de la Attack on Titan nu s-a dus acasă timp de 3 zile din cauza muncii excesive

Scris pe 15 Feb 2022 23:16, de Antares

Studioul Mappa, care este cunoscut pentru animația sa grozavă a sezonului final al Jujutsu Kaisen și Attack on Titan, este din nou un subiect de discuție pe rețelele de socializare. Recent, unul dintre directorii de animație ai sezonului final Attack on Titan partea 2, a scris pe Twitter că este prima dată când pleacă acasă după 3 zile.

Regizorul Attack on Titan, Teruyuki OMINE, care este cunoscut pe Twitter cu numele de utilizator @teriyukiom, a scris pe Twitter că "Am mers acasă pentru prima dată după 3 zile". El a mai scris că producătorul serialului i-a spus să "meargă acasă să se odihnească", dar el era atât de obosit încât "a optat să petreacă noaptea la birou". Deși, tweet-urile au fost șterse la câteva ore după ce au început să devină virale.

Ca răspuns la acest tweet, fanii i-au spus cât de mult îi apreciază munca grea și i-au cerut să se odihnească, deoarece, deși munca este importantă, sănătatea unei persoane este mai importantă decât munca.

Manga Attack on Titan este scrisă și ilustrată de Hajime Isayama. Primele 3 sezoane ale anime-ului au fost produse de Wit Studio, în timp ce al patrulea (și ultimul sezon) este produs de Mappa Studio. Manga Attack on Titan este un succes uriaș la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de exemplare în circulație

- Postat de @
Distribuie articol: