Sezonul 3 Demon Slayer a fost anunțat oficial

Scris pe 13 Feb 2022 20:15, de Antares

Ultimul episod din Demon Slayer Entertainment District District Arc tocmai s-a terminat, însă fanii anime au primit o veste bună la finalul episodului. După episod, s-a anunțat că arcul Swordsmith Village din manga va fi adaptat ca al treilea sezon din Demon Slayer.

Un Key Visual a fost lansat pe Twitter ul Official pentru a comemora anunțul sezonului 3. Key Visual ul sezonului 3 Demon Slayer prezintă 2 Hashiras. În partea stângă, îl vedem pe Mist Hashira, Muichiro Tokito, iar în partea dreaptă îl putem vedea pe Love Hashira, Mitsuri Kanroji.

Data de lansare a sezonului 3

Comitetul de producție al serialului Demon Slayer nu a anunțat încă data de lansare pentru sezonul 3. Cu toate acestea, vom încerca să ghicim aici data de lansare.

Primul sezon Demon Slayer a ieșit în aprilie 2019. Al doilea sezon a ieșit în octombrie 2021. A existat o diferență de aproape 2 ani între lansarea primului și a celui de-al doilea sezon. De obicei, un sezon de 12 episoade durează în jur de 12 până la 18 luni pentru procesul total de producție. Având în vedere calitatea animației Demon Slayer, fanii s-ar putea aștepta la o așteptare de la 18 luni la 2 ani pentru sezonul 3.

Sezonul 3 din Demon Slayer este așteptat să fie lansat la sfârșitul anului 2023 sau la începutul anului 2024.

Povestea sezonului 3

Tanjiro se duce în satul spadasinilor pentru a-și repara sabia, deoarece Hotaru Haganezuka s-a săturat să o repare pentru Tanjiro. La sosire, se întâlnește cu hashira iubirii, Mitsuri Kanroji, și cu hasira ceții, Muichiro Tokito. În timp ce Tanjiro așteaptă ca sabia să-i fie reparată, demonii se apropie de sat.

Pentru prima dată în peste 100 de ani, rândurile superioare ale celor Doisprezece Kizuki ale lui Muzan Kibutsuji nu sunt pline (totul datorită lui Tanjiro și prietenilor săi). Supărat, Muzan îi trimite pe supraviețuitori într-o altă misiune.

De unde începi sa citești manga după sezonul 2?

Dacă nu puteți aștepta aproape 2 ani pentru a afla ce se întâmplă în continuare? Puteți apela oricând la materialul sursă original, iar în acest caz care este manga Demon Slayer.

Demon Slayer Entertainment District Arc a adaptat până la capitolul 99 din manga, așa că, puteți începe să citiți manga Demon Slayer de la capitolul 100, care este începutul arcului Swordsmith village.

- Postat de @
Distribuie articol: