The Rising of The Shield Hero Sezonul 2 primește un nou trailer, acesta confirmă data de lansare

Scris pe 10 Feb 2022 15:02, de Antares

Pe site-ul oficial pentru adaptarea anime a The Rising of the Shield Hero, a fost publicat un nou videoclip de promovare pentru cel de-al doilea sezon al proiectului. Anunțul a confirmat, de asemenea, că serialul este în continuare programat pentru data de lansare din aprilie 2022. Videoclipul confirmă faptul că actrița de voce Kana Hanazawa va interpreta personajul Ost Horai

A fost lansat un nou Key Visual pentru cel de-al doilea sezon. Acest sezon era programat să aibă premiera în sezonul de toamnă-2021 (octombrie-decembrie), dar a fost amânat până în sezonul de primăvară-2022 (aprilie-iunie) din "diverse motive necunoscute".

Distribuție vocală

Din distribuția sezonului 2 al emisiunii The Rising of The Shield Hero fac parte:

Kaito Ishikawa în rolul lui Naofumi Iwatani.

Asami Seto în rolul Raphtalia

Rina Hidaka în rolul lui Filo.

Yoshitsugu Matsuoka în rolul lui Ren Amaki.

Makoto Takahashi în rolul lui Motoyasu Kitamura.

Yoshitaka Yamaya în rolul lui Itsuki Kawasumi.

Maaya Uchida în rolul lui Melty.

Kikuno Inoue în rolul Mireliei.

Echipa de producție

Masato Jinbo regizează anime-ul la studiourile Kinema Citrus.

Keigo Koyanagi (Made in Abyss, Hanasaku Iroha) scrie și supervizează scenariile.

Masahiro Suwa (Shakunetsu no Takkyuu Musume) se ocupă de designul personajelor și de regia animației în colaborare cu Masahiro Suwa și Kota Sera.

Kevin Penkin (Made in Abyss, Kami no Tou) compune coloana sonoră.

Trupa MADKID se întoarce din primul sezon pentru a interpreta melodia de deschidere, cu single-ul intitulat " Bring Back ", în timp ce cântăreața Chiai Fujikawa revine din primul sezon pentru a interpreta melodia de final, cu single-ul intitulat " Yuzurenai (ゆずれない).

Anime-ul The Rising of the Shield Hero se bazează pe o serie de Light Novels, care este scrisă de Aneko Yusagi. Acesta a început să publice romanele prin intermediul serviciului Shousetsuka ni Narou în 2012 și l-a încheiat în 2015. Ulterior, Kadokawa a început să le publice pe hârtie cu ilustrații de Minami Seira în august 2013.

- Postat de @
Distribuie articol: