Un nou joc bazat pe seria Solo Leveling a fost anunțat pentru PC & Mobile

Scris pe 28 Jan 2022 09:51, de Antares

Fani Solo Leveling ARISE seria se întoarce! Totuși, nu așa cum v-ați fi așteptat, în loc de o serie anime foarte solicitată sau de o serie live-action mai puțin primită care a fost anunțată, seria se va întoarce sub forma unui joc video!

În cursul zilei de astăzi, în cadrul unei conferințe de presă coreene, Netmarble și-a anunțat noua gamă de jocuri. Bineînțeles, cel care a atras cele mai multe priviri ar fi noul lor joc RPG de acțiune bazat pe celebra serie Solo Leveling, devenită deja celebră.

Cine ar fi știut că la mai puțin de o lună de la încheierea oficială a seriei ne vom întoarce cu mai multe știri despre Solo Leveling! Avem mai multe informații despre detaliile jocului, precum și primul trailer oficial mai jos, așa că continuați să citiți!

Prezentare/Detalii

Ceea ce știm despre joc, până acum, este foarte limitat, însă, grație unei mici cercetări pe site-ul oficial al Netmarble, avem o privire de ansamblu asupra a ceea ce ne putem aștepta. Deoarece jocul se află încă în faza de dezvoltare, oricare dintre aceste detalii s-ar putea schimba în timp sau ar putea arăta diferit în momentul lansării efective. Odată ce am înlăturat acest aspect, haideți să aruncăm o privire la ce ne putem aștepta!

Jocul este setat să fie un RPG cu un singur jucător bazat pe infamul manhwa cu același nume, Solo Leveling! Jucătorii își vor putea crește puterea de luptă în joc prin creșterea armatei lor de umbre sau prin adunarea unor vânători puternici care să se alăture breslei lor. Jocul va avea multe scene cinematografice și va urmări aparent complotul manhwa. Bineînțeles, Netmarble promite, de asemenea, secvențe de luptă elegante, cu acțiune uimitoare!

Data lansării

În prezent, jocul nu are o dată de lansare stabilită, deoarece, așa cum am menționat, se află încă la început de dezvoltare. Cu toate acestea, pe baza trailerului și a gameplay-ului prezentat, mă aștept să putem vedea jocul lansat undeva la începutul anului 2023. Aceasta este, desigur, doar o presupunere a mea și în niciun caz oficială. Vedeți frumosul trailer mai jos!

Trailer

Mai jos avem primul trailer pentru noul joc care a fost lansat odată cu anunțul. Acesta are atât gameplay, cât și cutscene pe care le vom vedea în cele din urmă în joc.

Synopsis

Solo Leveling spune povestea unui vânător, Sung Jinwoo, care intră într-o temniță misterioasă cu o echipă de vânători. Cu toate acestea, lucrurile merg teribil de prost, iar întreaga sa echipă este ucisă. Când se trezește, descoperă că a primit un sistem misterios, prin care își poate crește nivelul de putere, doar ucigând monștri. Aceasta este povestea lui Jin Woo.

Unde să citești

Solo Leveling poate fi citit pe site-ul nostru: AnimeKage

- Postat de @
Distribuie articol: