Skeleton Knight in another world va fi lansat În aprilie 2022!

Scris pe 25 Jan 2022 16:15, de Antares

genul isekai de anime nu este popular doar în Japonia, ci și în întreaga lume. s-a dezvăluit recent că 1 din 5 serii anime lansate în 2021 au fost genul isekai, iar anul acesta vor apărea o mulțime de anime-uri noi din aceeași categorie. Skeleton Knight in another world este o altă adăugare la această listă lungă de anime isekai.

Serialul anime se bazează pe o serie de manga scrise de Inky Hakari și ilustrate de KeG. Acesta spune povestea unui gamer care a adormit în timp ce juca un joc. Când s-a trezit, s-a trezit, s-a trezit în joc sub forma unui schelet. Deși era echipat cu arme și abilități puternice, era, de asemenea, blocat cu avatarul său înfricoșător.

Dacă sunteți fan Overlord și ecchi, cu siguranță vă veți bucura de acest serial anime care urmează să apară. A fost lansat și un nou Key Visual:

Un trailer a fost lansat în ianuarie 2022, când anime-ul a fost anunțat inițial. Lansarea anime-ului este programată pentru aprilie 2022 în Japonia.

Staff

Personalul Skeleton Knight în altă lume include:

Cast

Distribuția Skeleton Knight în altă lume include:

Ennki Hakari a început seria de light novel-uri Skeleton Knight in another world în octombrie 2014, iar până în prezent au fost publicate 9 volume. Akira Sawano a început serializarea manga în februarie 2017 pe site-ul Overlap's Comic Gardo și a fost colectată în 9 volume.

- Postat de @
Distribuie articol: