Noul film Gintama se va lansa în ianuarie 2021 în Japonia. Va fi „adevăratul final” al seriei

Scris pe 13 Aug 2020 20:24, de Caciulacdlac

Canalul de YouTube al filialei Warner Bros. din Japonia a postat un trailer pentru noul film anime adaptat după seria manga Gintama a lui Hideaki Sorachi. Noul film se va numi Gintama The Final și va apărea pe 8 ianuarie 2021, în cinematografele din Japonia.

Trailerul începe cu Gintoki care se plânge că nu poate să-și facă meseria deoarece trebuie să stea acasă din cauza pandemiei de COVID-19, însă Kagura îi zice că el oricum stă degeaba de obicei. Gintoki zice că statul acasă poate avea un avantaj, deoarece cascadoriile din scenele de acțiune din manga erau prea complicat de filmat. Când Gintoki zice că ei trebuie să poarte mască în timp ce muncesc, apare o variantă a posterului în care Gintoki și Kagura poartă mască, însă Shinpachi a rămas fără, deoarece aveau numai două măști. Kagura apoi îi zice că ochelarii ar trebui să-i ofere protecție suficientă. Trailerul menționează faptul că filmul va fi „finalul seriei, de data asta cu siguranță”.

De asemenea, tot anul viitor, va apărea un episod special online care va avea legătură cu povestea din film.

Seria manga Gintama a început în 2003 și s-a terminat în iunie 2019. Aceasta a avut parte de o adaptare anime de 367 de episoade, două filme anime, două filme live-action și diverse episoade speciale și OVA-uri.

Sursa: ANN
- Postat de @
Distribuie articol: