Top 15 cele mai așteptate anime-uri din sezonul de vară 2019

Scris pe 19 Jun 2019 15:24, de Caciulacdlac
Acesta este top 15 cele mai așteptate anime-uri din sezonul de vara.

15. Tejina-senpai

Studio: LIDENFILMS (Yamada-kun to 7-nin no Majo, RokuAka, Arslan Senki, Koi to Uso)
Sursa: Manga
Genuri: Comedie, Ecchi, Școală, Seinen
Data lansării: 2 iulie
Descriere: Protagonistul nostru află că școala îl obligă să se înscrie într-un club, iar în timp ce își căuta unul, acesta dă peste Tejina-senpai făcând un truc magic în camera de club. Tejina-senpai are o frică de scenă uriașă, iar acum că are și o audiență, încercările sale sunt de-a dreptul hilare.
TLDR: Țâțe, fund și trucuri magice.

14. Maou-sama, Retry!

Studio: EKACHI EPILKA (Fumikiri Jikan)
Sursa: Light novel
Genuri: Acțiune, Aventură, Fantastic
Data lansării: 4 iulie
Descriere: Oono Akira, un adult muncitor ca oricare altul, a fost transportat într-o altă lume, devenind un personaj cunoscut drept „Lordul Demon” dintr-un joc pe care acesta îl administrează. Acolo se întâlnește cu o fată șchioapă și încep să călătorească împreună, însă sub nicio formă ceilalți nu vor lăsa în pace un „lord demon” cu asemenea puteri. Devenind ținta mai multor țări și sfinți care încearcă să oprească lordul demon, aceștia stârnesc zarvă oriunde se duc.
Lord demon la exterior, persoană normală la interior, o poveste fantastică cu multe neînțelegeri!
TLDR: Un isekai banal.
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

13. Kaiwaikereba Hentai demo Suki ni Natte Kuremasu ka?

Sursa: Light novel
Genuri: Harem, Comedie, Romantic, Ecchi, Școală
Data lansării: 8 iulie
Descriere: Descrierea de pe MAL e atât de proastă încât e intraductibilă, îmi pare rău. Dar genurile anime-ului sunt destul de sugestive.

12. Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de Ni-kai Kougeki no Okaasan wa Suki Desu ka? (Îți place mama ta? Atacul ei obișnuit face cât două atacuri la putere maximă)

Studio: J.C.Staff (Toradora!, Shokugeki no Souma, DanMachi, Sakurasou no Pet na Kanojo)
Sursa: Light novel
Genuri: Aventură, Comedie, Fantastic
Data lansării: 13 iulie
Descriere: Chiar când Masato a crezut că un sondaj aleator efectuat în școală a luat sfârșit, acesta s-a trezit în mijlocul unui proiect guvernamental. Lăsându-se purtat de curent, acesta a ajuns în lumea jocurilor! De parcă asta n-ar fi fost de ajuns, acesta află că și mama sa este acolo! E puțin diferit față de un isekai obișnuit, însă într-un final, protagonistul pornește la drum împreună cu mama sa.
Astfel, Masato și Mamako încep aventura lor de mamă și fiu. Aceștia se întâlnesc cu Porta, o negustoare drăguță, și cu Wise, o filosoafă neîmplinită. Împreună cu noii companioni, Masato își începe aventura.
TLDR: Încă un Isekai, dar protagonistul e împreună cu mama lui.

11. Dumbbell Nan Kilo Moteru? (Câte kilograme au halterele pe care le ridici?)

Studio: Doga Kobo (Gekkan Shouzo Nozaki-kun, Plastic Memories, Himouto! Umaru-chan, New Game!)
Sursa: Web manga
Genuri: Comedie, Ecchi
Data lansării: 3 iulie
Descriere: Sakura Hibiki este o elevă obișnuită de liceu, cu un apetit uriaș. Observând că hainele ei se strâmtează din ce în ce mai mult din cauza șoldurilor ei care cresc încetul cu încetul, aceasta decide să se intereseze despre înscrierea la o sală de fitness apropiată. Acolo, ea se întâlnește cu o colegă pe nume Souryuuin Akemi.
Akemi, care adoră mușchii, încearcă s-o facă pe Hibiki să se înscrie la acea sală, în ciuda numărului mare de bărbați macho. Din fericire, un antrenor chipeș, Machio, a apărut și a convins-o să se înscrie și să pornească în aventura sa către corpul perfect.
TLDR: Fete la sală. Un anime foarte dumb(bell).

10. Isekai Cheat Magician

Studio: Encourage Films (Senki Zesshou Symphogear, Etotama, Hitorijime My Hero, Merc Storia)
Sursa: Light novel
Genuri: Acțiune, Aventură, Fantastic
Data lansării: 10 iulie
Descriere: Elevi de liceu obișnuiți, Taichi și Rin au dispărut într-o rază de lumină. Aceștia s-au trezit într-o lume a săbiilor și a magiei. Scăpând de un atac al unor monștri, urmând sfatul unor aventurieri, aceștia s-au îndreptat către o breaslă. În acea breaslă, aceștia au descoperit că posedă niște puteri magice uimitoare...
TLDR: Alt isekai banal.

9. Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo (Cazurile Lordului El-Melloi al II-lea): Rail Zeppelin Grace Note

Studio: TROYCA (Aldnoah.Zero, Re:Creators, Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru, Yagate Kimi ni Naru)
Sursa: Light novel
Genuri: Fantastic, Mister, Supranatural
Data lansării: 7 iulie
Descriere: Spin-off al seriei Fate/Zero.
Când Lordul El-Melloi al II-lea, viitorul Waver Velvet, a fost rugat să ia drept moștenire Castelul Adra, acesta s-a deplasat acolo alături de ucenica sa Gray pentru a face acest lucru. Însă aceștia n-au fost singurii chemați în acest scop. Dorința fostului proprietar a fost ca potențialii moștenitori - inclusiv Luviagelita Edelfelt - trebuie să concureze într-un joc de inteligență pentru a câștiga castelul.
TLDR: Unii care se bat pentru posesia unui castel.
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

8. Quanzhi Gaoushou - sezonul 2

Număr de episoade: 24
Sursa: Roman
Genuri: Acține, Jocuri Video
Data lansării: ?? iulie
Descriere: Sezonul 2 al seriei Quanzhi Gaoshou.
Xiu Ye, un jucător de talie mondială, este forțat să se retragă din gaming de proprii colegi de echipă. Timp de un an de zile își va construi de la zero un nou avatar și se va întoarce... de dragul jocului. Seria urmărește povestea unui jucător pasionat de un joc video numit Glory, care joacă numai din plăcere. Într-o lume în care până și gaming-ul e luat în stăpânire de corporații, el va renaște prin pasiune.
TLDR: Unul care se joacă jocuri video.
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

7. Karakai Jouzu no Takagi-san (Maestra Șicanării Takagi-san) - sezonul 2

Studio: Shin-ei Animation (Tonari no Seki-kun, Denki-gai no Honya-san, Trickster, Area no Kishi)
Sursa: Manga
Genuri: Felie de viață, Comedie, Romantic, Școală, Shounen
Data lansării: 7 iulie
Descriere: Al doilea sezon al seriei Karakai Jouzu no Takagi-san.
[color=#212529; background-color: #fdfdfd]Trăind pe acest principiu, Nishikata, un elev de gimnaziu, este mereu batjocorit de colega sa de bancă, Takagi. Cu mândria sfărâmată, el jură să se răzbune pe Takagi. Astfel, el încearcă în fiecare zi s-o șicaneze, dar mereu el este care ajunge în final să fie ridiculizat. Va reuși până la urmă Nishikata s-o facă pe Takagi să roșească de atâta jenă?
[/color]TLDR: Un nou fetish: tipa de care îți place să te șicaneze.

6. Enen no Shouboutai (Brigada de foc)

Studio: David Production (Jojo no Kimyou na Bouken, Inu x Boku SS, Hataraku Saibou, Ben-To)
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune, Sci-fi, Shounen
Data lansării: 6 iulie
Descriere: În anul 196 al Erei Solare în Tokyo, brigăzi speciale de pompieri se luptă împotriva unui fenomen numit combustie umană spontană, în care oamenii se transformă în inferne vii numite „Infernali”. Chiar dacă Infernalii sunt prima generație de cazuri de combustii umane spontane, generațiile ulterioare posedă abilitatea de a manipula flăcările păstrându-și totodată forma umană. Shinra Kusakabe, un tânăr care a primit porecla Urmele Diavolului pentru abilitatea sa de a-și da foc la tălpi oricând își dorește, se alătură Companiei Speciale de Pompieri 8 formată din alți utilizatori de flăcări care muncesc pentru a stinge orice Infernal pe care îl întâlnesc. În timp ce o facțiune care creează Infernali își face apariția, Shira încearcă să descopere adevărul din spatele unui incendiu misterios care a cauzat moartea familiei sale în urmă cu doisprezece ani.
TLDR: Un băiat căruia i s-au aprins călcâiele, la propriu.
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

5. Toaru Kagaku no Accelerator (Un anumit accelerator științific)

Studio: J.C.Staff (Toradora!, Shokugeki no Souma, DanMachi, Sakurasou no Pet na Kanojo)
Sursa: Manga
Genuri: Super Puteri, Supranatural, Fantastic, Școală
Data lansării: 12 iulie
Descriere: Spin-off al seriei Toaru Majutsu no Index.
Speranțele din Orașul Academie sunt clasificate pe șase nivele, unde „nivelul 0” nu are nicio putere, iar „nivelul 5” posedă o putere inimaginabilă. Din milioanele de speranțe care locuiesc în Orașul Academie, doar șapte au ajuns la nivelul 5, iar cel mai bun dintre ei este cunoscut sub numele de Accelerator.
Seria este centrată pe cel mai puternic Nivel 5, după ce a protejat-o pe simpatica Last Order aproape cu prețul vieții sale. Recuperându-se în spital, Accelerator trăia o viață liniștită până când a ajuns să-i salveze viața Estellei Rosenthal, o fată misterioasă care poseda o fotografie cu Last Order. Din păcate, Accelerator a ajuns acum în centrul unui nou conflict sub forma unei organizații sinistre numită Acțiunea Disciplinară, care plănuiește s-o folosească pe Last Order într-o misiune periculoasă. Acum că și-au pus planul în aplicare și se află pe urmele fetiței, rămâne la latitudinea celei mai puternice speranțe și a noii sale companioane să o protejeze pe Last Order și în același timp să apere Orașul Academie.
TLDR: Puteri, magii, obiecte care arată ca niște fetițe drăguțe.

4. Vinland Saga

Studio: Wit Studio (Attack on Titan, Owari no Seraph, Koutetsujou no Kabaneri, Mahoutsukai no Yome)
Număr de episoade: 24
Sursa: Manga
Genuri: Acțiune, Aventură, Istoric, Dramă, Seinen
Data lansării: 8 iulie
Descriere: Timp de o mie de ani, vikingii și-au făcut un renume și o reputație de cele mai puternice familii, cu sete de violență. Thorfinn, fiul unuia dintre cei mai puternici războinici vikingi, și-a petrecut copilăria pe câmpul de luptă, pentru a-și întări abilitățile, ca într-un final să se răzbune pe cei care i-au omorât tatăl.
TLDR: Vikingi.
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

3. Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou (De la normalitate la cel mai puternic)

Studiouri: Asread (Mirai Nikki, Corpse Party), White Fox (Steins;Gate, Akame ga Kill)
Sursa: Light Novel
Genuri: Acțiune, Aventură, Harem, Fantastic
Data lansării: 8 iulie
Descriere: Adaptare a seriei light novel Arifureta.
Hajime Nagumo, în vârstă de șaptesprezece ani, este un otaku obișnuit. Însă viața sa se schimbă complet când acesta, împreună cu întreaga lui clasă, este transportat într-o lume fantastică! Sunt tratați ca niște eroi și puși să salveze rasa umană de la extincție. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie visul oricărui otaku se transformă într-un coșmar pentru Hajime. În timp ce toți colegii săi au primit puteri supranaturale, jobul lui Hajime, Synergist, are o singură abilitate, de transmutare. Ridiculizat și hărțuit de colegii săi din pricina slăbiciunii sale, acesta ajunge la disperare. Va reuși el să supraviețuiască în această lume plină de monștri și demoni doar cu puterea unui fierar?
TLDR: Alt isekai, doar că ăsta are și harem la genuri.
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

2. Dr. Stone

Studio: TMS Entertainment (ReLIFE, D.Gray-man, Orange, Kamisama Hajimemashita)
Sursa: Manga
Genuri: Sci-fi, Adventure, Shounen
Data lansării: 5 iulie
Descriere: Adaptare a seriei manga Dr. Stone.
Într-o zi, întreaga umanitate a fost pietrificată de către o lumină orbitoare. După câteva milenii, un elev de liceu pe nume Taiju se trezește într-o lume plină de statui. Însă acesta nu e singur! Prietenul său iubitor de știință, Senku, se trezise de câteva luni și a elaborat un plan amplu, de a reclădi bazele civilizației cu puterea științei!
TLDR: Doi băieți într-o lume de statui.
Această serie va fi tradusă pe AnimeKage!

1. DanMachi - sezonul 2

Studio: J.C.Staff (Toradora, Shokugeki no Souma, Sakurasou no Pet na Kanojo, Kaichou wa Maid-sama!)
Sursa: Light novel
Genuri: Acțiune, Aventură, Comedie, Romantic, Fantastic
Data lansării: 13 iulie
Descriere: Al doilea sezon al seriei DanMachi.
Viața în orașul plin de viață, Orario, nu este niciodată plictisitoare, mai ales pentru Bell Cranel, un tânăr naiv care speră să devină cel mai mare aventurier din ținut. După o întâlnire întâmplătoare cu zeița singuratică, Hestia, visurile lui încep să devină realitate. Cu sprijinul ei, Bell pornește într-o călătorie fantastică, în timp ce se aventurează adânc în catacombele orașului, pline de monștri, cunoscute doar ca „Peșteri”. Moartea se ascunde în fiecare colțișor în adâncurile cavernoase ale acestui labirint îngrozitor, și o putere misterioasă pândește în întuneric. Chiar și la suprafață, supraviețuirea este un privilegiu greu de câștigat. Într-adevăr, nimic nu este sigur vreodată într-o lume în care zeii și oamenii trăiesc și lucrează împreună, mai ales când se chinuie adesea să se înțeleagă. Un lucru este sigur, totuși: o mulțime de eșecuri, victorii și prieteni îl așteaptă pe protagonistul dezastruos de optimist al acestei povestiri herculeane.
TLDR: Unul care se plimbă cu o tipă sexy prin peșteri.
Această seriei va fi tradusă pe AnimeKage!
Sursa: MyAnimeList
- Postat de @
Distribuie articol: